Hotelanmeldelser af Aparthotel Atenea Calabria

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Atenea Calabria som ligger i Barcelona. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Atenea Calabria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,0

6,0

Middel hotel placeret i midten for flere serværdigheder

Billederne snyder. Værelset er meget lille og på altanen kan der knapt stå to stole. Ok morgenmad - men ikke imponerende. Ligger fint midt i i fht Mont juic, Camp Nou, Sagrada Familia og Ramblæn.
Svar fra Hideaways
Hej Britt Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold på Aparthotel Atenea Calabria. Jeg er glad for at høre, at I har haft en god ferie i Barcelona. Jeg giver dig ret i, at hotellets beliggenhed er god i forhold til at få oplevet mange af Barcelonas attraktioner : ) Det er ærgerligt, at værelset ikke levede op til jeres forventninger. Hotellets 80 værelser og studio-lejligheder har alle forskellig størrelser, og billederne er eksempler på udvalgte værelsestyper. Husk endelig til en anden gang at kontakte os under opholdet, hvis I oplever mangler under ferien, for det er lige præcis derfor, at vi sidder her. Endnu en gang tak for din tilbagemelding. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden god gang. Mange hilsner, og god sommer Amalie
8,0

6,0

Trestjernet hotel

Meget centralt hotel - den tredje stjerne er mere et kryds end en stjerne:-)
8,0

Super lækket for hele familien.

Super ferie by for hele familien, hvis man er til at gå kan hele byen gås rundt. Ellers er der turist busserne, man kan hoppe på og af hele dagen som man lyster.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 7,2 af 10
Baseret på 5 anmeldelser