Hotelanmeldelser af H10 Art Gallery Hotel

Læs personlige anmeldelser af H10 Art Gallery Hotel som ligger i Barcelona. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af H10 Art Gallery Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Bedømmelse af H10 Art Gallery Hotel

10,0

Super, simpelt og godt

Pænt, super service og ikke for stort med for mange andre gæster.
8,0

Super lækkert hotel midt i Barcelona

God service Lækkert hotel med super morgen buffet Pool top med en fantastisk udsigt Kunst på væggene
8,0

Lækkert hotel

Nyt og lækkert hotel, stort flot badeværelse, god morgenmad. Absolut anbefalelsesværdigt.
8,0

'Test' af Hideaways

Vi syntes Hideaways så spændende ud, og som noget for os, som foretrækker det lidt mere stilfærdige og lidt mere specielle end det man ellers ser, så vi prøvede her Hideaways for første gang. Det valgte hotel i Barcelona var spot on - H10 Art Gallery - og passede godt med vores interesser i Barcelona - Gaudi etc. Det havde vi nok ikke selv fundet via nettet.
8,0

Spændende hotel med fin service

Flot udsmykket hotel med masser af kunst på vægge og gange. Dejlig morgenmadsbuffet. Små værelser, men veludstyrede og flot indrettet. Fri wifi. God service i receptionen. Et hotel der absolut kan anbefales.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,7 af 10
Baseret på 6 anmeldelser