Billeje i Catalonien

Catalonien i det nordøstlige Spanien rummer alt, der skal til for at fylde en ferie med nye spændende oplevelser. I denne region finder du både spektakulær, vild natur og farverigt byliv. Ønsker du dig en ferie med frihed til at udforske det hele, er billeje et godt valg. Når vi anbefaler, at du bestiller billeje sammen med din rejse til Catalonien, er det da heller ikke blot for at du kan komme nemt frem til din feriebolig, men for at give dig muligheden for at kombinere dit ophold med interessante udflugter til Cataloniens seværdigheder i dit helt eget tempo. Når du bestiller din rejse med Hideaways, har vi derfor gjort det nemt for dig at finde den billigste billeje i Catalonien. I søgemaskinens andet trin kan du tilvælge den type lejebil, som bedst opfylder dine ønsker fra et bredt udvalg af anerkendte udlejningsselskaber. Alle biludlejningspriser du ser i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder får du nogle gode råd og tips til en ferie med billeje på i Catalonien.

Lufthavne:

Der er gode muligheder for at finde billige flyrejser til lufthavnene i Catalonien fra Danmark. Det er naturligvis oplagt at vælge lufthavnen tættest på din feriebolig, men har du en lejebil til rådighed, betyder afstand mindre. Ønsker du ikke at afhente din lejebil i en lufthavn, kan du naturligvis også søge billejepriser på mange andre udlejningssteder i Catalonien. Udnyt eventuelt også muligheden for hente din af lejebil i en lufthavn og aflevere den i en anden, hvis for eksempel du har tænkt dig at tage på en bilrundrejse i Spanien.

Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn, der har det fulde navn Aeropuerto de Catalonien-El Prat, er med en beliggenhed blot 13 km sydvest for Barcelonas centrum naturligvis et oplagt valg, hvis du skal på storbyferie. Lufthavnen med koden BCN er den mest travle lufthavn i Catalonien. Lufthavnen har gode forbindelser videre ind til byen, som omfatter både tog, bus og taxa. For dig som vil være uafhængig af offentlig transport i din ferie, betjenes lufthavnen desuden af en lang række af de største biludlejningsfirmaer såsom Hertz og Avis. Derudover er lufthavnen også et udmærket udgangspunkt for en ferie i resten af Catalonien takket være gode vejforbindelser.

Girona Lufthavn

Lufthavnen i Girona ligger som navnet antyder ikke langt fra den forholdsvis lille by Girona. Der er til gengæld omkring 100 kilometer til Barcelona. Det betyder naturligvis ikke noget, hvis du for eksempel skal bo i det nordlige Catalonien. At Girona Lufthavn modtager mange rejsende til Barcelona skyldes ikke mindst at Ryanair, som ynder at benytte mindre (og billigere) lufthavne, bringer mange rejsende på vej til Barcelona hertil. Kombinerer du en rejse fra lavprisflyselskabet med billeje, betyder placeringen af lufthavnen heldigvis ikke det store.

Biludlejningsfirmaer

I lufthavnene i Catalonien og kan du både vælge en lejebil fra kendte biludlejningsselskaber som Avis, Hertz biludlejning, SIXT og EuropCar, men også fra mange lokale biludlejningsselskaber, der ofte også har gode tilbud. For at sikre en høj kvalitet har vi hos Hideaways valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje i Catalonien, da AutoEurope er kendt for deres gode service og lave priser. Vi har desuden i samarbejde med AutoEurope frasorteret flere udlejningsselskaber, som måske nok er har et lavt prisniveau, men også er kendt for utilfredsstillende kundeservice. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Catalonien billeje du ser online her hos Hideaways inkluderer samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Derfor kan du trygt kan køre på udflugt uden at tænke på kilometerforbrug under din ferie i Catalonien. Du har mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og for at tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope tilbyder vi dig et stort udvalg af lejebiler i Catalonien. Som udgangspunkt er lejebilerne du ser i søgemaskinens oversigt inddelt i kategorier. I Catalonien kan du bl.a. leje biler som Opel Corsa, VW Polo, Citröen C4, Ford Focus og VW Touran. Du kan derfor altid finde en lejebil i en prisklasse og størrelse, som passer til dit ønsker. Rejser du til Spanien med familien eller en anden større gruppe, kan du med fordel vælge en stor bil som for eksempel en Citroen C8 med plads til syv personer. En større lejebil er også et oplagt valg for dig, som har behov for god plads til bagage, eller hvis du medbringer dit eget sportsudstyr. Cataloniens solrige og varme klima kan være en lejlighed til at forkæle dig selv med en køreoplevelse ud over det sædvanlige med en eksklusiv cabriolet som BMW Z4.

Oplev Catalonien med bil

Udover at komme nemt videre fra lufthavnen til din feriebolig, er den vægtigste grund til at benytte billeje, at det giver dig friheden til at besøge de mange seværdigheder i Catalonien i dit eget tempo.

Barcelona

Cataloniens hovedstad Barcelona er med et væld af kulturelle og historiske seværdigheder et oplagt valg for en eller flere udflugter. Her kan du blandt andet opleve den berømte La Sagrada Familia, Antoni Gaudís ufuldendte mesterværk og Museu Picasso de Barcelona, som har en af verdens største samlinger af Picassos kunstværker. En udflugt til Barcelona er også en chance for at udforske storbyens liv i form af tapasbarer og shopping. Parkér bilen og gå en tur gennem byens forskelligartede kvarterer og sug de mange nye indtryk til dig. Få flere tips til oplevelser i Barcelona på rejsebloggen, for eksempel i indlægget Barcelona bliver bedre for hvert besøg.

Vall de Boí

Kør en tur til Vall de Boí i den nordlige del af Catalonien for at opleve storslået natur og de romanske kirker, som har fået området optaget på UNESCO's liste over verdensarv. De ni landsbykirker blev bygget i det 11. og 12. århundrede og står i dag som unikke eksempler på romansk stilart. Det er dog ikke kun enestående kulturhistorie i Vall de Boí, som du kan opleve på en udflugt til denne del af regionen. Ikke langt derfra ligger for eksempel Cataloniens eneste nationalpark, Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, hvor du kan stille bilen og tage på smukke vandreture. Læs mere om parken i rejseblogindlægget Vild natur i Catalonien. Dette var blot et par af mulighederne for at tage på udflugt med billeje i Catalonien. Tag et kig på vores rejseblog, hvor du finder endnu mere inspiration til en oplevelsesrig bilferie i Catalonien.

Mere information om billeje hos Hideaways

Ovenstående informationer om billeje i Catalonien er skrevet som vejledning og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelser ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedr. leje af bil i Catalonien er du meget velkommen til at kontakte os, eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information om billeje

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér