1830 var det år, som det gamle hovedhus blev opført. 25 er tallet for, hvor mange minutter det tager at køre til den historiske by Girona, og 14 er tallet for, hvor mange værelser der er på hotellet. Nu skal jeg dog nok lade være med at kede dig med flere tal.

Patricia Johansson
Udvalgt af
Patricia Johansson

Hotel Masia La Palma befinder sig ved foden af Pyrenæerne og kun ca. 30-40 kilometer fra havet, så der er også rig mulighed for at tilbringe en dag eller to ved vandet, hvis du bestiller en lejebil sammen med din rejse. Hotellet ligger i et naturskønt område i kommunen l'Alt Emporda med skov, marker og vinranker så langt øjet rækker. Du har måske hørt om l'Alt Emporda før, hvis du kender lidt til den spanske kunstner Salvador Dali, som er født i Figueres, der også er kommunens største by.

I Figueres finder du derfor det verdenskendte Teatre-Museu Gala Salvador Dali, hvor du kan opleve nogle af mesterens værker i levende live. Nogle vil endda gå så langt som at sige, at selve museet er et værk i sig selv, da det er Dali, som har tegnet og designet hele herligheden. Vil du berige dig selv med noget af det ypperste inden for spansk kultur og kunst, kan jeg varmt anbefale dig at besøge museet.

Du behøver dog ikke at være nogen kunstelsker hvis du vil holde din ferie på Hotel Masia La Palma. Det er masser af andre seværdigheder og aktiviteter i og omkring hotellet, som du kan krydre din ferie med.

Du kan hoppe i poolen hvis du trænger til en dukkert. Spadsere rundt i naturen omkring hotellet eller bare tage din lejebil og køre ud i det blå, for der er uendeligt meget at se i Catalonien. Se hvilke attraktioner vi anbefaler lidt længere nede i min beskrivelse. Efter en lang dag med udflugter kan du også slutte dagen af i hotellets lille hyggelige wellnessområde, hvor du blandt andet kan reservere jacuzzien, så du har den helt for dig selv i 45 minutter.

Efter en omgang ren afslapning i jacuzzien kan du gå op til hovedbygningen igen. Her finder du den hyggelige, lille stue med biblioteket og en ”honesty-bar” (betyder selvbetjening og afregning ved afrejsen), hvor du kan fylde en lille forfriskning i glasset og nyde din aften foran den knitrende pejs, der tændes, hvis vejret passer til den slags hygge.

Godt at vide om Masia la Palma

Masia Palma er et rustikt lille gemmested, hvor du selv kan skabe en personlig ferie i rolige omgivelser. Hotellet har 2 stjerner, og det er også det, jeg vil vurdere det til. Nu er jeg af natur ikke så fokuseret på hotelstjerner. Jeg er meget mere optaget af atmosfære og autencitet – og det er noget som Masia La Palma har i rigelige mængder. Vær opmærksom på, at de værelser, som du bestiller igennem Hideaways på Masia La Palma alle har deres eget badeværelse, hvilket ikke er en selvfølge.

Hermed ikke sagt, at alle værelser ikke har deres egne badeværelser, men på grund af begrænsninger i forhold til, hvad der lovmæssigt må renoveres på i en bevaringsværdig bygning, har nogle af værelserne deres eget bad på den anden side af gangen. Disse værelser har vi som sagt fravalgt.

Derfor kommer vi gerne igen

Selve rejsemålet – Catalonien – er nok for mig den største årsag til, at jeg hellere end gerne aflægger et andet og for den sags skyld også et tredje besøg på Masia La Palma. Catalonien er et af mine favorit-rejsemål, og det er fordi, jeg godt kan lide god mad: ) Og det finder du uendeligt meget af næsten alle steder.

Hermed giver jeg ingen garanti for, at al mad er god, men for det første er bundniveauet utroligt højt, og for det andet anbefaler jeg dig altid at spørge værten på hotellet om, hvor du kan få et godt måltid. Catalanere er utrolig omhyggelige med deres mad … På grænsen til det emsige… Hvilket dog noget jeg rigtigt godt kan forholde mig til.

Læs mere om Hotel Masia La Palma

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,0 Vores gæsters
bedømmelse
152 anmeldelser

Rejsetemaer

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste lufthavn, Barcelona El Prat - 143 km
 • Nærmeste strand, Llaunade la Muga Vella - 30 km
 • Nærmeste by, Esponllá- 6 km
 • Barcelona - 132 km
 • De gotiske og jødiske kvarterer i Girona ...og nogle af verdens bedste restauranter - 34 km
 • La Bispal d’Emporda m. det ypperste, håndlavede keramik i Spanien - 38 km
 • Salvador Dalí Museet i Figueres - 23 km
 • Salvador Dalí’s hus i Portlligat - 54 km
 • Miniputstaten Andorra, hvor der kan handles toldfrit - 182 km
 • Det ekslusive Begur – en tilløbstykke for feinschmeckere - 46 km
 • De romerske ruiner i Terragona (UNESCO) - 221 km

Værelser

Bestiller du et ophold på Masia La Palma hos Hideaways, kommer du til at bo i et af hotellets superior dobbeltværelser. Værelserne på hotellet er alle meget forskellige i størrelse og udseende på grund af bygningens alder, men indretningen er holdt i samme stil.

Alle værelser har minibar, gratis WiFi, safetyboks og TV. Desuden har de værelser, som du reserverer hos os med garanti eget badeværelse, hvor der også er håndklæder, forskellige sæber og shampoo samt badekåber til fri afbenyttelse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Masia La Palma:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Veïnat de la Palma, s/n, Espinavessa
17747 Girona

Koordinater

Latitude: 42.1909
Longitude: 2.8553

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Catalonien
 • Nærmeste lufthavn: 58 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Catalonien
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Spanien, Catalonien
 • Nærmeste lufthavn: 54 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant