Luksusrejser til Catalonien

Med Hideaways kan du tage på luksusferie til Catalonien og bo på en række håndplukkede luksushoteller, hvor stil og service formentlig kun overgås af de centrale placeringer, som giver dig nem adgang til store oplevelser.

Når du besøger Catalonien vil du opleve en region, som er helt sin egen - ikke blot pga. det særlige sprog, som er mere end bare en dialekt. Catalán tales af de fleste, og denne særlige afart af spansk nyder også udbredelse på ferieøen Mallorca, hvis befolkning er nært beslægtet med katalanerne. Her kan man nyde lige dele storby, strand, bjerge og naturparker, som kan tage vejret fra enhver.

Catalonien har meget at byde på, ikke blot med en af verdens mest kendte storbyer, men også en utrolig varieret natur, lige fra den 600 km lange middelhavskyst med fantastiske sandstrande, til Pyrenæerne med frodige sletter og bjerge på op til 3000 meter. Derudover får du kultur, afslapning, sportsaktiviteter, en hjertevarm befolkning, gastronomi i verdensklasse og uendelige mængder af dejlige vine, herunder den perlende cava og naturligvis en svalende sangria.

Catalonien er opdelt i 4 provinser – Barcelona, Girona, Lleida og Tarragona, og alle har de noget forskelligt at byde på. På denne luksusferie kan du derfor opleve både storbystemning, de smukke Pyrenæer og Costa Doradas hyggelige strandbyer. Ydermere er Catalonien et gastronomiske eventyr fyldt med overraskelser og masser af smag. Det er dog Barcelona der trækker de fleste turister til Catalonien, ikke mindst pga. af byens perfekte belliggenhed mellem strand og bjerge, og Gaudis aldrig færdigbyggede kirke, La Sagrada Familia.

Et luksushotel i Barcelona med Hideaways, er et særligt udvalgt resort, som lever op til vores kriterier omkring beliggenhed, størrelse, gæstevurderinger og stil. Det er nøje udvalgte og altid håndplukkede luksushoteller, hvor vi har gjort os ekstra umage for at finde det helt rigtige hotel til dig.

Med Hideaways finder du luksusrejser til Catalonien fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til Barcelonas internationale lufthavn. Herefter går det i lejet bil til din bestemte luksusferiedestination og frem til dit luksushotel.

>> Se også mere om luksushoteller i Barcelona
>> Læs også om luksusferie i Spanien

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér