Her har du en perle og en dejlig en af slagsen! Det tager ikke mange minutter, før jeg kan mærke, at Pueblo Acantilado Suites skal med i vores Costa Blanca-program. De forskelligfarvede huse er noget utraditionelle men meget charmerende, og følelsen af at det her er et hideaway, bliver kun forstærket på min tur rundt på Pueblo Acantilado Suites. Her bor du på en klippe lige ud til Middelhavet, og du kan nyde din ferie i moderne indrettede lejligheder, der ligger som en god base, så du kan tage ud og opleve Costa Blanca. 

Amalie Højland
Besøgt af
Amalie Højland

Når du ankommer til Pueblo Acantilado Suites, er det første, du møder en rundkørsel med frodige palmer og buske i midten, og over for ligger en halvcirkel af bygninger, hvor receptionen er placeret. Her bydes du varmt velkommen, og det er også her, jeg møder Alberto Alonso, en meget venlig mand, der senere hen viser sig at være meget passioneret hvad angår paella. 

Alle regnbuens farver og flere til 

De 100 lejligheder ligger i rækkehuse, der er malet i charmerende farver, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære. Pueblo Acantilado Suites ligger i et aflukket område med små gader, der snor sig rundt på området, og jeg finder den ene detalje efter den anden, fra mosaikkerne på stierne til et lille amfiteater, der bliver brugt til eksempelvis koncerter mm. Ved poolområdet tager jeg en pause og indsnuser atmosfæren omkring mig. Herfra har du udsigt til havet og højhusene i storbyen Benidorm – en populær storby med en lang strandpromenade, der ligger ca. 25 km. fra resortet.

Aktiviteter for alle aldre

Pueblo Acantilado Suites tilbyder mange aktiviteter for både store og små. Spil et slag padle tennis eller udfordrer dine rejsekammerater i minigolf.

Du kan også få velvære i SPA’en, hvor du kan nyde sauna, hammam og mange forskellige behandlinger. Her er både massage, ansigtsbehandlinger, behandlinger til hænder og fødder samt hår og make-up salon. 

Følger du stien bag ved receptionen, kommer du ned til en klippestrand, hvor du kan tage en afkølende dukkert, og du har flere gode strande i køreafstand. For eksempel ligger der en stor strand i Campello ca. 9 km fra Pueblo Acantilado.

En rumlende mave

Klokken er ved at være 15, og jeg er dødsulten, da jeg ikke har spist siden kl. 8. Da min tur omkring Pueblo Acantilado Suites er slut, vender Alberto sig om mod mig og siger med et smil ”… og nu til det vigtigste”, og her mener han frokosten. Puha, det er jeg glad for at høre. Jeg begynder dog at have lidt travlt, så det må blive en hurtig en af slagsen, eller det er i hvert fald, hvad jeg tror. Vi sætter os ved et bord i restauranten La Taberna de Don José, der serverer traditionelle middelhavsspecialiteter som risretter og tapas. Jeg kigger nysgerrigt i menúen og har besluttet mig for et par stykker tapas, der nok heller ikke tager alverdens tid at tilberede. Men men men, så spørger Alberto, om jeg har smagt paella fra Alicanteområdet, hvilket jeg må sige nej til, mens jeg træder mig selv over fødderne. For ikke at smage Paella i Alicanteområdet er næsten en dødssynd blandt de lokale. Mit menukort bliver straks taget ud af hænderne på mig, og Alberto bestiller for mig. Og min sult bliver i hvert fald stillet, for vi starter med stor salat samt tapas til deling bestående af serranoskinke, manchego ost, bruchetta, oliven, hvidløgsstegte rejser og slutter af med en stor pande paella (hvis jeg sad der hjemme, ville jeg for længst have knappet bukserne op!) Wow, det er lang tid siden, at jeg har været så mæt, og jeg må indrømme, at det mere er en siesta end et nyt hotelbesøg, der trækker, men sådan er det ikke, jeg må skynde mig videre til næste hotel. Tough life!

Ved siden af La Taberna de Don José ligger den gamle kirke, der er lavet om til restauranten Chiesa pizzeria-restaurant, hvor du spiser italienske-, argentinske-, og spanske specialiteter. Du kan også spise i Restaurante El Pontet, endnu en restaurant hvor du kan indtage specialiteter fra Middelhavet, og så er der i sommerperioden Barbacoa les Bodegues ved poolområdet, hvor der grilles om aftenen, nogle aftener med live musik. Så her er rig mulighed for at springe over hvor gæret er lavest og spise ude et par aftener her på Pueblo Acantilado Suites.

Et lille fif

… La Taberna de Don José tilbyder roomservice paella, som du kan bestille i løbet af dagen og nyde i private omgivelser i din lejlighed : )

Godt at vide om Pueblo Acantilado Suites

Pueblo Acantilado Suites er et hideaway for både børnefamilier og par. Hvis du som par vælger at tage hertil, vil jeg anbefale, at du vælger en lejlighed med havudsigt, da det skaber lidt ekstra intimitet. 

Lejlighederne blev renoveret i 2008 og kan være en smule slidte i kanterne, så vi vurderer lejlighederne til at have 3 gode stjerner i forhold til de officielle 4 stjerner.

Da Pueblo Acantilado Suites har gode faciliteter til arrangementer, er det et populært sted til eksempelvis bryllupper mm. Selv Alberto har holdt sit eget bryllup her, så han ved, hvad han taler om. Der vil ikke blive taget pladser i restauranterne, da her er et flot og stort selskabslokale, og hvis vejret er til det, kan det lille amfiteater blive brugt til vielse. Og jeg er jo af den overbevisning, at et lokalt bryllup er sjovt at opleve, så du kan jo altid kigge på med et halvt øje : )

Der er to gratis parkeringspladser uden for Pueblo Acantilado Suites, dog er du her ikke garanteret plads. Du kan også parkere i Pueblo Acantilado Suites private parkeringskælder, der koster EUR 10,- pr. dag, hvis her er plads. Forhør dig i receptionen ved ankomsten og betal direkte til hotellet. 

Her er ikke børnepool, men poolen er opdelt i flere forskellige niveauer, så den er lidt mere børnevenlig i en af enderne. Sikkerheden er dog i orden, da der ved pool området er en livredder i dagtimerne. 

I poolen er her planlagte vandaktiviteter, ofte én times tid om dagen, og her bliver der spillet musik, som du vil kunne høre i lejlighederne omkring poolen.

Hvis ikke du ønsker at have en lejebil til rådighed under dit ophold, så er her et busstopsted lige uden for receptionen, så du har mulighed for at tage ud og opleve nærområdet. Jeg vil dog anbefale dig, at have arrangeret transporten fra lufthavnen tur/retur hjemmefra.

Indkøbsmuligheder ligger i køreafstand fra Pueblo Acantilado Suites. I Campello er der et større indkøbsmarked, og du har også et minimarked ved siden af receptionen, hvor du kan foretage de nødvendige indkøb.

Receptionen har åbent 24 timer i døgnet.

Læs mere om Pueblo Acantilado Suites

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,2 Vores gæsters
bedømmelse
2632 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Villajoyosa, en gammel fiskerby med farvede huse i dag kendt for at producere god chokolade (mums): ca. 12 km
 • Gå en tur på promenaden ved Poniente Beach i Benidorm og tag et smut forbi den gamle bydel: ca. 19 km
 • Alicante, Costa Blancas hovedstad : ca. 22 km
 • Tag børnene med i forlystelsesparken Terra Mitica ved Benidorm: ca. 24 km
 • Vandlandet Aqualandia, hvis I har brug for at blive nedkøle: ca. 29 km
 • Guadalest, en lille og pittoresk by i bjergene: ca. 41 km
 • Den botaniske have ved Elx, Europas største palmelund på UNESCOS Verdenskulturarvsliste: ca. 47 km
 • Smag lokale rødvine og dessertvine i Monòver: ca. 61 km
 • Alcoi, byen med de mange broer: ca. 72 km
 • Helvedeskløften ved landsbyen Fleix (for mere avanceret vandring): ca. 82 km
 • Alicante Lufthavn: ca. 35 km (30m)
 • Valencia Lufthavn: ca. 171 km (1h 50m)

Værelser

Pueblo Acantilado Suites har 100 lejligheder. Køkkenet er fuldt udstyret, så du har god mulighed for at udfolde dig gastronomisk. Du kan blandt andet vælge imellem studiolejligheder og lejligheder med 1 eller 2 soveværelser med udsigt til resortet eller havudsigt, og hvis du som par vælger at tage hertil, vil jeg anbefale, at du vælger en lejlighed med havudsigt, da det skaber lidt ekstra intimitet. Flere studiolejligheder har fransk altan og de øvrige lejligheder har balkon/terrasse.

Ekstra opredning er sovesofa på ca. 1.40x1.90m, hvorfor jeg vil anbefale dette til max 2 børn, da sovesofaens størrelse efter min vurdering ikke er egnet til 2 voksne. Lejlighederne med 2 soveværelser har plads til 5 personer, da der er et separat soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, et soveværelse med en enkeltseng samt en sovesofa i køkken-stue-afdelingen.

Ens for alle lejligheder er, at slutrengøring er inkluderet i prisen. Hver tredje dag skiftes håndklæder samt sengetøj og skrald smides ud. Ønsker du rengøring hver dag kan dette bestilles og betales direkte på stedet.

Lejlighederne blev renoveret i 2008 og kan være en smule slidte i kanterne, så vi vurderer lejlighederne til at have 3 gode stjerner i forhold til de officielle 4 stjerner : )

Faciliteter:

 • Køkken
 • Opvaskemaskine
 • TV
 • Gratis Wi-Fi
 • Strygebræt
 • Telefon
 • Safetyboks
 • Radio
 • Aircondition
 • Hårtørrer
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pueblo Acantilado Suites:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Plaza Ciutat de L'Alguer, 10
03560 El Campello, Alicante

Koordinater

Latitude: 38.4682
Longitude: -0.3274

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.