Hotelanmeldelser af Pueblo Acantilado Suites

Læs personlige anmeldelser af Pueblo Acantilado Suites som ligger i Costa Blanca. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pueblo Acantilado Suites. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6,0

Alicante

Boede med flot havudsigt i en dejlig, men slidt lejlighed. Var der i 10 dage, mens det værste massive regnskyl i 13 år ramte Alicante-område. Blandt andet regnede det ind i lejligheden gennem vinduerne. Dog ydede personalet på hotellet rigtig god service.
10,0

Dejligt sted

Hyggeligt sted med fred og ro Fantastisk udsigt
6,0

Lejlighed og balkon trænger til en modernisering.
8,0

Idyllisk.

En idyl med fantastisk udsigt. Frisk og meget praktisk lejlighed, der blev som et hjemmeligt hjem under dit ophold.
8,0

Dejligt sted med fantastisk udsigt!

Dejligt ophold med en fantastisk beliggenhed. Hyggeligt sted og stille og roligt. Hjælpsomme mennesker og god service. Fin lejlighed og dejlig altan. Ok køkken selvom der godt kunne mangle lidt service og køkkenredskaber - fx kun 5 glas, gafler osv. tallerkener til 5 personer.
8,0

Rigtigt hyggeligt hotel med atmosfære og en fantastisk udsigt over Middelhavet

Vores lejlighed var stor og tilfredsstillende. Der var en stor terrasse med borde og stole og solsenge, og med fantastisk udsigt ud over Middelhavet. Lejligheden var lidt slidt, men hyggelig, pæn og ren. Selve hotellet har en rigtig hyggelig atmosfære og der er fredeligt. Hotellet ligger lidt afsides i et roligt villakvarter helt ud til havet. Under opholdet er det nok en fordel at leje bil, men vi vi klarede os fint med lokalbus og tog til at komme rundt i området. Men det kræver at man er villig til at gå ind imellem, da tog og lokalbussen ikke altid passer sammen. Morgenmadsbuffet var god og med et godt udvalg brød, pålæg, frugt, kager osv. Søde ansatte og god betjening på hotellet.
8,0

Dejligt sted med super service

Super fint sted i rolige og trygge omgivelser med søde og hjælpsomme medarbejdere. Det kan anbefales at man lejer eller har egen bil med når man bor her, da Pueblo Acantilado Suites ligger et stykke væk fra handlemuligheder og diverse seværdigheder.
10,0

Fantastisk sted til både par- og familieferie

Lejligheden var stor og rummelig, havudsigten helt fantastisk og omgivelserne (pool, restaurant, personale m.m.) var helt i top. Eneste minus er, at man skal køre ca. 12 km. for at komme til et større supermarked, men det var vi forberedt på hjemmefra.
8,0

Fin beliggenhed og valuta for pengene.

Pueblo Acantilados ligger meget fint ud til Middelhavet. Og med en lejlighed med havudsigt kan man ikke bare nyde havet men også kysten nordpå til Benidorm. Fra lejligheden er der også udsigt til de bjerge, der ligger bag ved kysten. I februar 2017 med sne på toppen. Køkkenfaciliteterne kunne have været bedre.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,0 af 10
Baseret på 9 anmeldelser