Rejser til Torrevieja

Torrevieja ligger på Costa Blanca i den spanske region Alicante. En ferie her byder på smukke sandstrande, saltsøer samt en bred vifte af spanske og internationale restauranter.

Som et populært feriemål er der naturligvis masser af ferielejligheder og hoteller i byen samt gode indkøbsmuligheder, vandlande, tre 18-hullers golfbaner og meget mere af det, man har brug for på en ferie.

Bestil en rejse til Torrevieja på Costa Blanca, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller og ferielejligheder i din ferie med bedste anmeldelser. Vil du selv stå for rejsen til Spanien kan du booke et hotelophold alene, og ønsker du fuld tryghed i form af en pakkerejse så book fly, hotel og transfer eller billeje samlet.

 

Rejsemål i Costa Blanca

Find rejsen til Costa Blanca her

Inspiration og fakta

Strande

Der er fire sandstrande langs kysten ved Torrevieja, samt adskillige badevige og naturlige klippebassiner. De største strande serviceres af talrige barer, restauranter og butikker, legepladser og livreddere. Den lange promenade forbinder Playa de los Naufragos stranden i syd og Playa de la Mata i nord.

El Cura stranden ligger ved centrum af feriebyen, hvilket gør den til en af de mest populære. Også her finder du et godt udvalg af barer og restauranter.

Aktiv ferie

Der er to vandland i området, Aquopolis Torrevieja som ligger i centrum af feriebyen, og Aqua-Park Rojales der ligger omkring 3 km udenfor byen. Begge har et stort antal vandrutsjebaner, børnebassiner og spisesteder.

Rio Safari Elche ligger omkring 20 km væk med attraktioner som reptilgrotten, krokodillegården og chimpanseøen. Der er også shows, trampoliner, en gokart-bane og en pool med rutsjebane.

Øen Tabarca, der ligger lige udenfor Alicante kyst, er kun 1800 meter lang og 400 meter på det bredeste punkt. Den er et interessant mål for en dags udflugt. Her kan du nyde en dag med krystalklart vand, en malerisk havn med fremragende fiskerestauranter, bugter og strande. Øen kan nås på en times bådtur, som afgår fra Santa Pola havnen, 27 km fra Torrevieja.

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér