Rejser til Algeciras

Algeciras, beliggende på Spaniens sydkyst, er det største byområde ved Gibraltarbugten. Det er et område, der emmer af historie og som byder på mange unikke seværdigheder i ly af de smukke marokkanske bjerge, der giver byen et behageligt tempereret klima året rundt, ikke mindst i de milde, solrige vintre. 

Byen har en af de mest driftige og betydningsfulde havne i Sydeuropa, hvilket tilfører byen en energi, som ikke opleves mange andre steder i det sydlige Spanien. Desuden byder byen på tre gode strande, Getares, Rinconcillo og Chorrillo, samt en smuk udsigt til Afrika på tværs af Gibraltarstrædet - og Gibraltar er kun en kort færgetur væk. 

Oplev Andalusien med Hideaways Rejser, vi er specialister i rejser til destinationer på Costa del Sol og også området omkring Algeciras. Når du rejser med os bor du altid på nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Information og fakta

Algeciras er ikke kun en af Middelhavets største havne og den vigtigste spanske færgeterminal til Nordafrika; den byder også på rolige, vederkvægende byparker, en familievenlig strand og en lang række kvalitetsrestauranter.

En del af Algeciras´ kommune inkluderer desuden naturreservatet Los Alcornocales, der er et af de største naturreservater i Andalusien og af stor økologisk værdi.

Strande

Byen har hele tre gode strande; Getares, Rinconcillo og Chorrillo.

Mange af hotellerne i Algeciras tilbyder direkte adgang til stranden, samt deres egen afskærmede sandstrand. Disse strande er ideelle for dem, der rejser med små børn, idet de her har mulighed for at bade trygt og sikkert i det krystalklare Middelhav.

Hvis du foretrækker at søge lidt væk fra de mest besøgte strande i byen, er der mange andre bademuligheder at vælge imellem i områderne omkring byen, herunder afsondrede, små bugter, hvor du kan nyde en god bog i fred og ro, samt mere livlige og befolkede kyststrækninger flankeret af tavernaer og restauranter og med masser af vandsports-faciliteter.

Mad og drikke

Uanset om du er på udkig efter de mere ekslusive restauranter med en fantastisk udsigt over havet eller foretrækker at holde dig til de billige, lokale restauranter med dagens lækre, friske fisk og skaldyr fanget af de lokale fiskere, er der masser at vælge imellem i Algeciras.

For dem, der nyder internationale menuer, er der også italienske pizzeriaer, argentinske restauranter - og meget mere - rundt omkring i byen.

Aktiv ferie

Der er masser af muligheder for at holde en aktiv ferie i og omkring Algeciras. Bahia Park, der ligger kun få minutter fra Algeciras, byder på bølgebassiner og rutschebaner, der spænder over hele spektret af sværhedsgrad og kan opfylde de flestes behov.

Hvis du er på udkig efter lidt roligere aktiviteter, er der den lokale golfbane eller gode vandrestier, der fører dig op i de nærliggende bakker og bjerge, hvorfra du har en uovertruffen udsigt over det lokale område.

Du kan også prøve dykning, der er en populær aktivitet i Algeciras på grund af de fascinerende, gamle vrag i området. Den lokale dykkerskole tilbyder lektioner til både begyndere og erfarne dykkere.

Kultur

Med sin fascinerende blanding af europæisk og maurisk arkitektur byder Algeciras på mange spændende seværdigheder for dem, der nyder at udforske den lokale historie og kultur.

Plaza Alta - byens hovedtorv - er et godt sted at begynde. Her kan du beundre skulpturerne, bænkene og bygningerne, gå ind i kirken eller bare nyde en kølig drink eller en snack i en af caféerne på torvet, mens du ser folk passere forbi.

Eller du kan tage på en færgetur over til den nærliggende by, Tanger, i Marokko. Her kan du opleve en helt anden kultur, mens du går på opdagelse på de lokale markeder eller nyder en shisha i byen.

>> Se også rejser til Estepona
>> Se også rejser til Benahavis

Læs mere om Algeciras

Rejsemål i Costa del Sol

Find rejsen til Costa del Sol her

Populært i Costa del Sol

Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 74 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool
Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Afstand til centrum: ca. 700 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Afstand til centrum: ca. 50 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér