Rejser til Calahonda

Calahonda som ligger mellem Mijas og Marbella, er et populært turistområde, der tilbyder en bred vifte af ferieboliger fra lejligheder til store hoteller. Et yndet feriemål blandt par, grupper og familier, der ønsker sig en afslappende ferie i solen. Calahonda er desuden et moderne resort og har alle nødvendige faciliteter til en vellykket ferie herunder et udvalg af barer, caféer og restauranter og er tæt på flere golfbaner og uberørte strande.

Hos Hideaways Rejser er vi specialister i rejser til regionen Andalusien og ikke mindst solkysten. I området omkring Calahonda tilbyder vi et udvalg af nøje udvalgte hoteller og ferieboliger. Du kan bestille din rejse til Calahonda som en pakkerejser inkl. lejebil eller transfer og naturligvis flyrejse og hotelophold. Vil du hellere selv arrangere din rejsen til Mallorca så kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem Hideaways. Velkommen til Costa del Sol.

Information og fakta

Jeg har her samlet lidt information og fakta til dig som skal besøge Calahonda i din ferie. Skal du rejse til Mallorca kan du også som altid finde mere inspiration på bloggen med rejsetips. Her skriver vi om erfraringer fra egne rejser til øen og du kan. bla. læs om emner som vejret når du rejser til Mallorca, om den spændende natur og de mange dejlige strande på øen, læs om den lokale mad og kulturlivet, få tips til udflugter og seværdigheder og meget mere....

Strande

Calahonda har en dejlig sandstrand med roligt lavt vand, ideelt til dykning og snorkling. Der er mange caféer og restauranter i nærheden, som er perfekte til et frokost og forfriskninger i løbet af dagen.

Aktiviteter

Den ubetinget største attraktioner i Calahonda er stranden, men hvis du kan løsrive dig fra den, er der også forskellige sportsaktiviteter som f.eks. tennis og golf.

En god måde at se feriestedet er ved at tage turisttoget. Det kører i en sløjfe og er en ideel måde at få et overblik over området på. Det herlige, solrige vejr gør aktiviteter som tennis, golf, ridning og vandsport i forskellige former til populært tidsfordriv.

Maden  og drikke

Ferieområdet har en bred vifte af restauranter, der har noget til enhver smag og budget med lokale, traditionelle retter samt alt godt fra det internationale køkken på menuen. Området der er kendt som 'The Strip' har mange barer, cocktailbarer og klubber, der byder på en god festatmosfære.

Nærliggende attraktioner

Fra resortet er der nem adgang til de omkringliggende feriebyer. Vandlandet uden for Fuengirola er den største på Costa del Sol og lokker med bølgebassiner, vandrutsjebaner og masser af sjov for hele familien.

Læs mere om Calahonda

Rejsemål i Costa del Sol

Find rejsen til Costa del Sol her

Populært i Costa del Sol

Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Afstand til centrum: ca. 700 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 74 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool
Spanien, Andalusien, Costa del Sol, Nerja
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Afstand til centrum: ca. 50 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér