Det er min anden (solskins)dag på Fuerteventura og i Corralejo, og ligesom den foregående har jeg sat vækkeuret til klokken ”meget tidligt” for at løbe en morgentur langs stranden. På dette tidspunkt har jeg endnu ikke besøgt Gran Hotel Atlantis Bahia Real, og dermed ved jeg ikke, hvad der om et par timer venter mig lige rundt om hjørnet. Det pudsige er dog, at alt imens løbeskoene gør deres bedste for at holde en jævn takt i det ellers bløde sand, så får mine øjne kig på et særligt hotel længere nede af kysten. 

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Fordi jeg overraskes er, at det (altså hotellet) ligger og ”kysser” stranden. Så tæt ligger det på Atlanterhavet. Løbeskoene vælger dog en anden rute, så jeg når ikke at se mere i første omgang. Men, men, men… Da min arbejdsdag er godt i gang og næste hotelbesøg står i kalenderen, hvad sker der så? Jo, så træder jeg ind i lobbyen på netop det hotel, som jeg beundrede fra bredden tidligere på morgenen. Det kalder jeg et rendez-vous af de mere pudsige af slagsen: )

Modsætninger mødes som bekendt

Normalt bruger vi ordvalget med at modsætninger mødes i en helt anden ende af samtaleskalaen. Men jeg tillader mig at bruge netop den formulering i denne beskrivelse, da jeg til hver en tid automatisk og på forhånd ville have fravalgt Gran Hotel Atlantis Bahia Real, når jeg hjemmefra planlægger mine besøgsture. Af en eller anden årsag har det klassiske og mondæne hotel alligevel sneget sig med i kalenderen, og i dag er jeg yderst tilfreds med denne ’fodfejl’ fra min side. Hvorfor? Jo, for på trods af forskelligheden, så passer Hideaways og Gran Hotel Atlantis Bahia Real ret godt sammen. Derfor har jeg vendt tingene lidt på hovedet og vil beskrive vores ”forhold” som et ’meant to be’ af slagsen. 

Nu er du sikkert noget nysgerrig efter at vide, hvad forskelligheden indebærer, siden at jeg er så skråsikker i min vurdering. Det skal jeg sige dig: ) For selvom Gran Hotel Atlantis Bahia Real er med i rejsetemaet Casa Grande (med vores større, håndplukkede hoteller), så hører denne lady inden for kategorien ’Casa Grande Enorme’ hvis vi skal blive i de spanske vendinger. Men vi kommer ikke uden om, at Gran Hotel Atlantis Bahia Real har ramt mit udvælgelses-gen, for på alle andre områder passer vi bare så godt sammen. Ikke mindst fordi at jeg gerne selv vender tilbage hertil (det er en del af vores interne udvælgelsesproces) og måske endnu mere væsentlig: At jeg ved, at du som gæst vil få det godt og nyde at holde ferie netop her på matriklen. Service, beliggenhed, gastronomi og faciliteter vil med garanti få dig ned i et helt andet gear – det gear, som vi alle gerne vil ned i, når der står ferie i kalenderen. 

Kuplen i Marmorkirken har en tvilling

Hvem skulle nu lige have troet, at den findes så langt væk som på Fuerteventura? Det er hverken fordi, at der er specielt mange kirkegængere eller at der er indrettet et skjult kapel på Gran Hotel Atlantis Bahia Real. Men derfor fortjener lobbyen med den karakteristiske kuppel sit eget afsnit, da det også vil være det første, som du får øje på efter entréen udefra.

Så snart du træder inden for vil du føle dig meget lille. For når du lader øjet skue op i ’højderne’ så forbløffes du over det, du ser. På fire gigantiske søjler ligger denne omtalte kuppel, der er udsmykket som et enormt maleri. Selve kuplen er nu nok ikke lige så stor i diameter som Marmorkirken, men ikke desto mindre er det sjældent, at du træder ind i en lobby på et hotel, og så får du serveret hotellets første ’attraktion’.

Det er helt OK og helt almindeligt, at du som alle andre gæster lige stopper op engang og nyder synet, inden at du ruller videre hen til disken med din medbragte kuffert for at blive budt velkommen.

Selv jeg får lyst til en tur i SPA’en...

Salus Per Aquam - SPA Bahía Vital. Hvis de første tre ord forekommer dig en smule latinsk, så har du ret. På godt dansk betyder de sammensat: Livets vand – eller noget i den stil. Det refererer naturligvis til hotellets godt 3000 m2 store SPA-område, hvor velvære for krop og sjæl står øverst på listen.

Når jeg skriver, at ”selv jeg får lyst til en tur i SPA’en...” så mener jeg blot, at der skal ret meget til, for at jeg fristes over disse faciliteter på et hotel. For jeg har igennem tiderne set rigtig mange af dem, og SPA’en på Bahia Real ligger efter min vurdering i den bedre ende. Her er modsat mange andre hoteller indrettet i lyse og venlige farvetoner, og SPA’en ligger ikke gemt væk i en kælder, hvorfor naturligt dagslys også er en medvirkende faktor for at gøre de store lokaler lækre og indbydende.

Her finder du også den indendørs swimmingpool, der er opvarmet til ca. 32 grader, og hvis du vil have det ’kolde gys’ så findes der også en lille pool med (efter min mening) alt for koldt vand: ) Men det skulle være så sundt og godt for blodomløbet, og efterfølgende kan du jo sætte dig godt til rette inde i den finske sauna. Jeg er nok mest bare til det sidste: ) 

Adgangen til SPA’en er fra 16 år, og du har en gratis entré pr. dag – ønsker du flere omgange, så koster det ca. EUR 20 pr. gang pr. person.  

Øvrige faciliteter i SPA’en (flere kan være mod gebyr)

 • Swimmingpool med massagestole og hydro-jets 
 • Jacuzzi og alt muligt inden for sauna og ’bobler’
 • Diverse programmer og behandlinger for krop og sjæl
 • Flere behandlinger inkluderer desuden lokal aloe vera
 • Vælg også mellem detox og orientalske programmer
 • Relativ stor fitnessklub hvor egen instruktør kan lejes
 • I frisørsalonen kan du få klippet spidserne el. sat håret

Kort sagt – så er her faktisk lidt af det hele, og næste gang, at jeg besøger Gran Hotel Atlantis Bahia Real, så vil jeg helt sikkert afsætte god tid af til at komme helt ned i gear i Salus Per Aquam - SPA Bahía Vital, men det tager nu nok nogle dage for at komme hele vejen rundt: )

Derfor skal du vælge Atlantis Bahia Real

Det er svært at begrænse anledningerne til at overveje netop dette hotel til din næste ferie. For her kommer du hverken til at gå ned på ’sandkorn’, velværebehandlinger, gastronomi m.m. Det er et gennemtænkt resort, hvor du ikke behøver at bevæge dig uden for matriklen for at holde ferie – og her skal du få et par smagsprøver på herlighederne, der venter dig.

 • Vælg en ny restaurant hver dag: ) Her findes nemlig i alt 6 stk.
 • 1 gourmet, 1 japansk, 1 spansk, 1 tema, 1 middelhavs, 1 international
 • Læg dig ved havet eller snup din egen cabana på Coco Beach 
 • - Coco Beach er en anlagt lounge ved havet for hotellets gæster
 • Du bor tilbagetrukket, men har alligevel Corralejo i gåafstand
 • Den massive SPA-afdeling vil helt sikkert få dig ned i gear…
 • - og hvis du har behov for mere ’action’ så tag på udflugter
 • Her er nemlig mulighed for at opleve Fuerteventura til lands og vands

Godt at vide om Gran Hotel Atlantis Bahia Real

Nu er du ’advaret’ om størrelsen, og hvis du bare har fået mere lyst til at komme afsted, så er min anbefaling til dig: Kom så afsted: ) Gran Hotel Atlantis Bahia Real er et rigtigt 5-stjernet hotel med alle de faciliteter, der hører sig til. Derfor er her et bredt publikum af par og familier, der søger en ferie med eksklusive rammer og hvor du knap nok behøver at have badetøfler på for at komme ned til stranden. 

Så selvom stemningen er rolig og respektfuld, så vil du særligt i højsæsonen og i skolernes ferier opleve, at her er et relativt stort antal børnefamilier (og mange af børnene er kommet her igennem en årrække, da de ligesom deres forældre tæller med blandt de mange stamgæster).

Du behøver ikke at have en lejebil til rådighed, når du gæster Gran Hotel Atlantis Bahia Real, men det kan være en god idé at have arrangeret transporten fra lufthavnen t/r hjemmefra, da afstanden er ca. 45 km og jeg vil ikke anbefale dig at benytte offentlige transportmidler. 

Hvis du gerne vil leje bil nogle af dagene under din ferie, så er der hjælp at hente. For i receptionen på Gran Hotel Atlantis Bahia Real kan de bestille en lejebil til dig i det ønskede antal dage, og jeg vil helt klart anbefale dig at tage ud på tur nogle af dagene, for landskabet og kystlinjen på Fuerteventura er meget anderledes end de andre kanariske øer, så hvis du ikke vil gå glip af noget, så bevæg dig uden for hotellets matrikel en dag eller to – det vil du ikke fortryde.

Du kan vælge at bestille opholdet med morgenmad inkluderet, og så har du hver aften mulighed for at prøve at spise på en af Corralejos restauranter. Du har nemlig byen inden for ca. 2 km gang, og hvis du spadserer langs havet, så får du lidt pænt at kigge på samtidig. Men ellers har du rigelige muligheder for også at spise på hotellet naturligvis – her findes adskillige restauranter, der hver især har specialiseret sig inden for et af verdenskøkkenener.

Læs mere om Gran Hotel Atlantis Bahia Real

Officiel kategori

Hideaways' kategori

2793 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Det livlige Corralejo med de herlige strande – 0 km
 • De berømte grotter ved fiskerlejet, Ajuy – ca. 75 km
 • Den pittoreske og tidligere hovedby, Betancuria – ca. 50 km
 • Naturområdet, Cofete, en panoramisk perle – ca. 130 km
 • Oplev byggestil fra 18. århundrede i La Oliva – ca. 18 km
 • Spis frisk fisk i den lille fiskerby, Morro Jable – ca. 112 km
 • Mexicanske symboler og mystik i Pajara – ca. 66 km
 • Tag båden fra Puerto de Corralejo og besøg Lanzarote – ca. 4 km
 • Fuerteventuras svar på zoo, Oasis Park – ca. 81 km
 • Fuerteventura lufthavn - ca. 41 km

Værelser

Stilen er meget klassisk til trods for alle moderne faciliteter, og jeg kan godt lide, at et hotel beholder sine ”rødder” selvom indretningstendenserne ude i den store verden hele tiden forandrer sig. På Atlantis Bahia Real sørger de til gengæld for at følge med vedligeholdelsen, så du kan nyde at holde din ferie uanset hvilken type af indkvartering, du vælger.  

Så alt er i orden, som det skal og bør sig på et 5-stjernet hotel, men grundet stilen så kan du måske tænke, at det minder om et godt 4-stjernet – det er nok et spørgsmål om smag og behag. Hvis du kigger på galleriet overfor, så ser du lynhurtigt, hvad du kan forvente dig: ) Du kan bl.a. vælge blandt disse værelsestyper:

Dobbeltværelse (deluxe) på ca. 36 m2 og 8 m2 balkon/terrasse

 • Her er plads til max. 1-2 voksne og evt. babyseng
 • De ligger enten i stueplan, på 1. eller 2. sal m. pool- eller have-udsigt
 • Her vil du få enten king size-seng (2x2 m) el. to adskilte senge (2x1,1 m)
 • Du kan også (mod tillæg) vælge et deluxe-værelse med havudsigt

Juniorsuite (deluxe) på ca. 47 m2 og 8 m2 balkon/terrasse

 • Her er plads til max. 2-3 voksne, 2 børn (opredning) og evt. babyseng
 • Her er desuden en lille opholdsstue med sofaarrangement
 • De ligger i stueplan og har udsigt til haven og/eller omgivelserne
 • Her vil du få enten king size-seng (2x2 m) el. to adskilte senge (2x1,1 m)
 • Du kan også (mod tillæg) vælge en deluxe-suite med havudsigt

Familieværelse på ca. 72 m2 og hertil 1-2 balkoner/terrasser

 • Her er plads til max. 2-3 voksne, 1 barn og evt. en babyseng
 • De ligger enten i stueplan el. på 1. sal m. udsigt til poolen
 • Her er indrettet med to badeværelser (det skal jo være praktisk)
 • Her vil du få enten king size-seng (2x2 m) el. to adskilte senge (2x1,1 m)

Suite (Atlantic) på ca. 74 m2 og 24 m2 balkon/terrasse

 • Her er plads til max. 2-3 voksne, 2 børn (opredning) og evt. babyseng
 • De ligger enten i stueplan, på 1. eller 2. sal m. havudsigt
 • Her vil du få enten en king size-seng (2x2 m) eller to adskilte senge (2x1,1 m)
 • Badeværelset er indrettet med egen jacuzzi og separat adskilt bruseniche

Suite (Bahia, Royal og Deluxe) på ca. 110 m2 m. balkon/terrasse og havudsigt

 • Her er plads til max. 4 voksne og 1 barn (opredning)
 • 2 soveværelser m. enten king size-seng (2x2 m) el. to adskilte senge (2x1,1 m)
 • 1 badeværelse med egen jacuzzi og bruseniche og yderligere 1 badeværelse 
 • Opholdsrum og stue med plads op til 2 opredninger

Generelle faciliteter på værelserne og i suiterne

 • A/C el. varme alt efter sæson
 • Safetyboks og minibar
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Radio m. CD-afspiller
 • Satellit-TV (m. internationale programmer)
 • Gratis Internet (kvaliteten kan være svingende)
 • Badeværelse m. enten badekar el. bruseniche
 • Hårtørrer, badetøfler og badekåbe
 • Pudemenu (oplys gerne Hideaways dine præferencer)

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Gran Hotel Atlantis Bahia Real:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Av. Grandes Playas, La Oliva
35660 Corralejo

Koordinater

Latitude: 28.7281
Longitude: -13.8556

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.