Afbudsrejser til Gran Canaria

Gran Canaria er den tredjestørste af de Kanariske Øer og ligger ud for Afrikas nordvestkyst. Det er en enormt populær feriedestination af flere grunde, men specielt fordi øen har solskin året rundt. Dette betyder, at det er et godt sted at rejse til på sommerferie men i høj grad hvis du vil få lidt sol om vinteren. Du kan nemt finde de billigste afbudsrejser til Gran Canaria og andre rejsemål i Spanien i søgemaskinen som sammenligner restpladser og aktuelle priser fra samtlige flyselskaber og hoteller der har ledige værelser.

>> Indtast i søgemaskinen hvornår du vil rejse og i hvor mange dage. Tryk "søg rejse" og få et overblik med alle ledige afbudsrejser til Gran Canaria.

Vær opmærksom på at vi hos Hideaways Rejser udelukkende sælger rejser hvor du bor på et af de udvalgte hoteller eller ferieboliger som du finder i programmet. Det betyder at du ikke kan bestille en billig afbudsrejse hvor du bor på uspecificeret hotel.

Vil du have mere inspiration til din rejse, så se alle rejsemål på Gran Canaria.

Bjerge på Gran CanariaFoto: De fleste rejser til Gran Canaria for at nyde de dejlige strande, men snyd ikke dig selv for en udflugt til det bjergrige bagland. Med Hideaways Rejser kan du også opleve Gran Canaria på en kør-selv ferie hvor du bor på flere hoteller under din rejse. Læs mere om rundrejser på Gran Canaria

Flest restpladser om vinteren

Er du på jagt efter en billig afbestillingsrejse, restplads, last minute rejse eller afbudsrejse(kært barn har mange navne) så har du størst chance for at finde det i vinterhalvåret og speciel i november og januar. Selvom Gran Canaria de seneste år også er blevet et populært rejsemål om sommeren, og mange vælger at holde sin somemrferie her, så er det i vinterhalvåret der nærmest er en luftbro mellem Danmark og Gran Canaria. Fra oktober til marts måned der der utallige afgange dagligt fra lufthavne i Danmark til Las Palmas lufthavn. Du kan flyve direkte fra lufthavne som Billund, Aarhus, Aalborg, Odense, Bornholm, København og Karup, ja og bor du tæt ved den tyskal grænse kan du også flyve dagligt fra Hamborg lufthavn. Det store udbud af billige flyrejser gør at der ofte er mange restpladser, og kan du rejse last minute kan du ofte finde rigtig billige afbestillingsrejser. Vil du f.eks. derimod rejser i vinterferien, så skal du bestille din rejse i god tid for det er yderst sjældent at du kan finde restpladser til Gran Canaria i skolernes vinterferie i uge 6, 7 og 8.

Vinterferie på Gran CanariaFoto: Smuk natur finder du mange steder på Gran Canaria, her de kendte sandbanker

Hvorfor rejser så mange til Gran  Canaria 

Det er der rigtig mange gode grunde til, for det er ikke kun på grund af det behagelige klima at vi danskere rejser til Gran Canaria og for den sags skyld de andre Canariske øer som f.eks. Tenerife og Lanzarote.

En af de ting, der gør Gran Canaria så populær er den imponerende kystlinje, der har omkring 80 sandstrande, som er perfekte til at slappe af i det varme solskin hele dagen. De populære sydlige resorter som Puerto del Ingles og Puerto Rico har meget travle strande, hvor der foregår meget. Hvorimod de mere stille resorter som Puerto de Mogán og San Agustín er mere orienterede mod familier, der gerne vil slappe af med de små.

De Kanariske Øer er berømte for deres vulkanske landskab, og Gran Canaria er ingen undtagelse. Hvis man kan løsrive sig fra solsengen, så kan man gå på opdagelse i de forskellige terræner rundt omkring på øen, fra de berømte sandklitter i Maspalomas til det bjergrige landskab, der omringer den imponerende Roque Nublo. Og så er der selvfølgelig havet selv. Dykning og snorkling er populære aktiviteter for dem, som gerne vil have en smagsprøve på, hvad livet er udenfor øen.

Gran Canaria handler ikke kun om smukke strande og landskabet. Der er et væld af historie og kultur, som man kan også kan udforske. Hvis man vil vide alt, hvad der er at vide omkring øen, så skal man tage til hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Udforsk de mange museer og gallerier og besøg Catedral de Santa Ana i Vegueta, som er den gamle bydel. Det føles som om man er trådt tilbage i tiden.

På grund af placeringen ud fra Afrikas vestkyst, så har Gran Canaria solskin hele året rundt. Temperaturen kan om sommeren nå op i de høje 20’ere med den højeste temperatur værende 28° celsius i august. Vintermånederne er en smule køligere med en gennemsnitstemperatur på 22°.

Afbudsrejser til andre destinationer

Fandt du ikke en rejse der opfylder dit behov og måske pengepung, så kan du jo søge efter billige afbestillingsrejser til andre rejsemål i lande som Marokko, Portugal og Malta. Ja, du kan sammenligne priser på restpladser til samtlige destinationer og ofte kan det faktisk betale sig at kigge efter rejsemål som f.eks. Thailand hvor du får meget for pengene, og specielt hvis du kan rejse i mere end 8 dage.

Vi har samlet alt information om afbudsrejser her

>> Læs mere om afbudsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér