Billeje på Gran Canaria

En lejebil er en chance for at opleve Gran Canaria væk fra de travle turistområder og souvenirbutikkerne. Opleve de steder som de fleste besøgende aldrig opdager, og som byder på mange unikke natur- og kulturseværdigheder. Bestiller du billeje samtidigt med din rejse til Gran Canaria, bliver det ikke kun nemmere at komme fra lufthavnen frem til din feriebolig. Du får også muligheden for at krydre dit ferieophold med interessante udflugter til Gran Canarias seværdigheder i dit helt eget tempo. Når du bestiller en rejse hos Hideaways, har vi gjort det nemt for dig at finde den billigste billeje på Gran Canaria. I søgemaskinens andet trin har du mulighed for at tilvælge billeje fra et bredt udvalg af anerkendte biludlejningsselskaber. Alle billejepriser du finder i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder får du nogle gode råd og tips til en ferie med billeje på Gran Canaria.

Lufthavne:

Gran Canaria har i mange år været et af danskernes favoritrejsemål, og der er derfor gode flyforbindelser til Gran Canaria fra Danmark. De fleste vælger at afhente deres bil direkte i lufthavnen, men du kan naturligvis også søge billejepriser på mange andre udlejningssteder på Gran Canaria.

Gran Canaria Lufthavn

Den internationale på Gran Canaria, Aeropuerto de Gran Canaria, ligger på den østlige del af øen omkring 18 km syd for centrum af Las Palmas. Som man kan forvente af en lufthavn på et så populært rejsemål, betjenes Gran Canaria Lufthavn af både internationale og lokale biludlejningsselskaber såsom AVIS, Europcar og Hertz. Find flere oplysninger på lufthavnens officielle hjemmeside her

Biludlejningsfirmaer

I lufthavnene på Gran Canaria og kan du både vælge en lejebil fra kendte biludlejningsselskaber som Avis, Hertz biludlejning, SIXT og EuropCar, men også fra mange lokale biludlejningsselskaber, der ofte også har gode tilbud. For at sikre en høj kvalitet har vi hos Hideaways valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje på Gran Canaria, da AutoEurope er kendt for deres gode service og lave priser. Vi har desuden i samarbejde med AutoEurope frasorteret flere udlejningsselskaber, som måske nok er har et lavt prisniveau, men også er kendt for utilfredsstillende kundeservice. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Gran Canaria billeje du ser online her hos Hideaways inkluderer samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Derfor kan du trygt kan køre på udflugt uden at tænke på kilometerforbrug under din ferie på Gran Canaria. Du har mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og for at tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope tilbyder vi dig et stort udvalg af lejebiler på Gran Canaria. Som udgangspunkt er lejebilerne du ser i søgemaskinens oversigt inddelt i kategorier. på Gran Canaria kan du bl.a. leje biler som Opel Corsa, VW Polo, Citröen C4, Ford Focus og VW Touran. Du kan derfor altid finde en lejebil i en prisklasse og størrelse, som passer til dit ønsker. Rejser du til Spanien med familien eller en anden større gruppe, kan du med fordel vælge en stor bil som for eksempel en Citroen C8 med plads til syv personer. En større lejebil er også et oplagt valg for dig, som har behov for god plads til bagage, eller hvis du medbringer dit eget sportsudstyr. Gran Canarias solrige og varme klima kan være en lejlighed til at forkæle dig selv med en køreoplevelse ud over det sædvanlige med en eksklusiv cabriolet som BMW Z4.

Oplev Gran Canaria med bil

Udover at komme nemt videre fra lufthavnen til din feriebolig, er den vægtigste grund til at benytte billeje, at det giver dig friheden til at besøge de mange seværdigheder på Gran Canaria i dit eget tempo.

Vulkankrateret Caldera de Bandama

De Kanariske Øers vulkanske oprindelse har skabt en række smukke og fascinerende naturfænomener. På Gran Canaria kan du blandt andet opleve et sådan i vulkankrateret Caldera de Bandama, som ligger omkring 15 km syd for Las Palmas. Det er muligt at køre op til udsigtspunktet Pico de Bandama, hvorfra du har en formidabel vue over både vulkankrateret og Gran Canarias nord- og østkyst. Vil du ud og strække ben, er der mulighed for at følge en vandresti ned i bunden, hvor du undervejs kan nyde en enestående flora og måske få øje på nogle af de fugle, som holder til i området. Læs mere om Vulkantur på Gran Canaria

Maspalomas-klitterne

En helt anden, men også meget unik naturoplevelse, finder du på det sydlige Gran Canaria. Her kan du opleve et stort ørkenlandskab bestående af gyldne sandklitter, Maspalomas-klitterne, som trods sit golde udseende er hjem for et rigt dyreliv. Området er da også erklæret for naturreservat. Læs mere om miniørkenen på Gran Canaria

Kører du på udflugt til Maspalomas-klitterne, bør du huske at pakke badetøjet, da du her på det sydlige af øen også finder gode badestrande. Dette var blot et par ideer til udflugter med billeje på Gran Canaria. Tjek også vores rejseblog, hvor du finder endnu mere inspiration til en oplevelsesrig ferie på Gran Canaria.

Mere information om billeje hos Hideaways

Ovenstående informationer om billeje på Gran Canaria er skrevet som vejledning og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelser ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedr. leje af bil på Gran Canaria er du meget velkommen til at kontakte os, eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information når du leje bil

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér