Fem gange har jeg forsøgt at skrive (eller rettere omformulere) indledningen til Bohemia Suites & SPA. Hvert forsøg er endt med ”nej, ikke godt nok…om igen” – for vi har at gøre med et hotel, der fortjener en anerkendende beskrivelse, da det uden overdrivelse er et af Playa del Inglés bedste. Et hotel for voksne og et hotel for livsnydere og et hotel for gastronomi-passionister. Overraskelserne fortætter videre ind på dit værelser eller din suite, hvor der er skruet op for detaljerne – også detaljer, som du med stor sandsynlighed aldrig har haft inkluderet på en ferie tidligere: )  

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Mærkeligt nok har jeg inden besøget ikke de største forventninger til besøget på Hotel Bohemia Suites & SPA, og det kan undre, for lad det være sagt med det samme: Det er alle sine 5 stjerner værd efter min vurdering. For ikke nok med, at kvaliteten og servicen er i top, så er alle de små ’finurligheder’ og detaljer også en forudsætning for stjerneangivelsen. På Bohemia får du ’det lille ekstra’ der ikke sættes på regningen, og det er én af årsagerne til, at jeg vil anbefale dette karismatiske hotel på Gran Canaria.  

My name is Aaron…

En vis hr. Bond ville se det som en nydelse at checke ind som gæst her på Bohemia Suites & SPA. Jeg kan da også sagtens forestille mig en scene eller to komme til verden herfra matriklen, men det er nu ikke derfor, at jeg nævner mr. 007 – det er mere en indskudt bemærkning.

Nej, ham som du skal høre om nu hedder Aaron. Der er 100% sandsynlighed for at du møder ham, hvis han er på arbejde. Han er nemlig stoltheden selv, når samtalen drejer sig om "hans hotel", Bohemia Suites & SPA. Det er nu ikke ’hans, hans’ men han føler det sådan. For han har været med siden begyndelsen for godt 4 år siden, da hotellet åbnede sine karakteristiske døre op for første gang. 

Så Aaron har et helt særligt forhold til ”sit andet hjem”, og det bemærkes, da jeg træder inden for i lobbyen. For han står smilende bag disken og byder velkommen synkront med sine øvrige kollegaer. ”Please have a seat” lyder det, og Aaron forsvinder for et kort øjeblik ind bagved. Han kommer ud igen med et fad i hænderne. ”Please have a towel” lyder næste sætning – og det lyder måske banalt, men jeg befinder mig på Gran Canaria, mens ’calimaen’ (varme vinde fra Sahara) gør det umådelig varmt uden for. Så at komme til en nedkølet lobby og sågar få lov til at køle og vaske håndfladerne er et hit, og jeg takker og bukker over for Aaron. Han kigger næsten lidt spøgende på mig og siger: ”Jamen, sådan byder vi da alle gæster velkomne her på Bohemia, for de fleste er kommet langvejs fra og har lige brug for at sidde behageligt for en kort bemærkning”. Han har så evigt ret, og jeg ved, at en gæst fra Hideaways vil værdsætte denne gestus lige så meget som jeg selv (i tillæg skal det nævnes, at det kolde håndklæde til hænderne serveres med en efterfølgende velkomstdrink, som jeg springer over i dagens anledning - man er vel på arbejde: ) 

Jeg er så heldig, at det er ’Aaron himself’, der tager med rundt på den videre færd på Bohemia Suites & SPA, og neden for skal du få et par smagsprøver mere fra turen rundt.

Starter ved swimmingpoolen – el. ”aften-poolen”

Nu har jeg hørt det med! Men jeg er efterhånden ikke overrasket. På Bohemia Suites finder der nemlig to pools: 1) én, lidt større, der er særlig hensigtsmæssigt om morgenen med strømninger i vandet og musik under vandet!! Og 2) én, lidt mindre, der har flere gæster om eftermiddagen og aftenen, denne pool er opvarmet. Ja, der er tænkt på mange detaljer her på adressen. Imellem de 2 pools har du poolbaren, hvor specialiteterne lyder på cocktails og tapas. Ikke nogen dårlig kombination (eller nydelse hver for sig), hvis du spørger mig. 

Selvom her ikke er så meget plads i haven, hvor swimmingpoolen ligger, så føles her alligevel til at være lige præcis plads nok. Måske fordi at Bohemia Suites & SPA lever efter devisen ’less is more’ – selv solsengene har et anderledes udtryk end andre steder.

Aaron fortæller, at her også kommer mange, der bruger terrassen udenfor til yoga om morgenen, og om eftermiddagen holder et firma en konference på selv samme plads – det vidner om, at her kommer mange forskellige slags mennesker, der alle hver især er med til at præge hotellet, så det ikke føles som et hvert andet ’sol- og badehotel’, selvom vi befinder os i Playa del Inglés. 

Restaurant 360° - panoramaudsigt på toppen

På ’toppen’ menes, at du ikke kan komme længere op på Bohemia Suites & SPA, fra nogenlunde 11. etage har du måske Playa del Inglés bedste udsigter - 360° rundt sådan cirka (ikke helt, men det er herfra navnet på restauranten er kommet til). Det mest interessante view er mod ’the dunes’ og Atlanterhavet. Hvad enten du sidder udenfor til en drink inden middagen, eller når du bevæger dig inden for til á la carte-menuen, så føles det næsten som om, at du sidder på et fly på vej til indflyvning. I hvert fald ser du byen og kysten fra fugleperspektiv, og det er en middag værd i sig selv: )

Er her detaljer? Ja, tak! Foruden 'maleriet' uden for, så er væggene inden for dekoreret med bl.a. ”les femmes françaises” (de franske kvinder) som du også ser i galleriet oven for. Her er også et åbent køkken, hvor du kan holde øje med kokken og hans fokus på tallerkenerne. Har du bestilt opholdet med halvpension (morgen- og aftensmad), så serveres den i Restaurant Dunes, der ligger længere nede på hotellet, når vi taler etager.

I den udendørs lounge kommer lokale også og får sig en drink. De kan nemlig også godt lide en god udsigt, og så elsker spanierne generelt underholdning, og det kan du og de få op til 6 gange om ugen, hvor DJ’s, sangere eller bands kommer og spiller om aftenen.

Siam SPA – for dig der vil forkæles

Der lyder et sagte ’ahhhh’ da jeg bevæger mig ind i Aladdins Hule. Aarons kollega spadserer tyst rundt med mig for at vise alt fra hvile- til massagerum. Er jeg havnet midt i Østens mystik eller befinder jeg mig ’bare’ på Gran Canaria? Selvom det er sidstnævnte, så er følelsen som en anden verden. Her er mørkt, men de mangle gyldne nuancer lyser op – enten ved hjælp at lyset eller dekorationen, der ligeledes er belagt med ’guld’. 

I Siam SPA tror jeg godt, at jeg kunne gå ind som en 33-årig og gå ud som én, der ikke ligner én over 25. Måske jeg skal tage en behandling eller to næste gang, vejene fører mig til Gran Canaria? Her findes i hvert fald så mange behandlinger, at en uge ikke er nok til at prøve dem alle. Her skal du få en lille bid af menuen inkl. vejledende priser (disse kan ændre sig):

 • Relaxing ryg- og skuldermassage (45 min.) fra EUR 69
 • Traditional Bali-massage (60 min.) fra EUR 79
 • Mohom dybdegående massage  (90 min.) fra EUR 109
 • Siam SPA Ceremony (15 min.) fra EUR 29
 • Deluxe manicure (60 min.) fra EUR 49

Og listen fortsætter: ) Vælg blandt mere end 25 forskellige behandlinger til krop, ansigt, hænder eller fødder. Afslutningsvist vil jeg bare sige rigtig god fornøjelse… Alle behandlinger bestilles og betales på stedet, og bemærk, at menuen kan skifte fra sæson til sæson.

Godt at vide om Hotel Bohemia Suites & SPA

Nå, hvad siger du? Er du fristet af en runde med egne øjne? Det håber jeg: ) Og det er ikke kun mig, der har et godt øje til Bohemia Suites & SPA – vores gæster er også glade for at blive en smule forkælede her på adressen. Derfor vil jeg alligevel give dig et par gode råd og fif nedenfor. 

I forhold til de øvrige kanariske øer, så er der ingen tvivl om, at Gran Canaria er et af skandinavernes mest foretrukne. Men også mange andre nationaliteter har fundet vej til atlanterhavsøen. Playa del Inglés er ingen undtagelse, hvorfor området kan betegnes som turistet. Men det er svært på Gran Canaria både at finde et unikt hotel og så at det samtidig ligger i et område uden indflydelse udefra. Så vær opmærksom på, at Bohemia Suites & SPA ligger i et eftertragtet område – det betyder omvendt også, at du har sandstrande og byliv relativ tæt på. 

Bohemia Suites & SPA er for alle over 18 år. Det vil sige, at hotellet er et ’adults only’ eller voksenhotel, hvor det er par, der præger billedet af besøgende. Derfor er faciliteterne herefter – altså ingen børnepool, legeplads eller andet for yngre rejsende.

Designet er begået af arkitekten Pia Schmidt, og hun har gjort et godt arbejde og forenet de detaljer, som design- og boutique-interesserede holder af. Hende ville jeg gerne have som en del af min vennekreds, da hun uden tvivl ville kunne komme med mange ’fashionista’-tips til min egen lejlighed derhjemme. 

Du behøver ikke at have en lejebil for at checke ind her på matriklen, hvis du bare vil have en daseferie. Så skal du blot selv sørge for at komme fra lufthavnen t/r. Hvis du vælger at have en lejebil med, så er der til gengæld gratis parkering ved hotellet.

Læs mere om Bohemia Suites & SPA

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,6 Vores gæsters
bedømmelse
2059 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Playa del Inglés – ca. 850 m
 • Sandbankerne ved Maspalomas – fra 1 km
 • Den charmerende bjergby Santa lucia de Tirajana – ca. 32 km
 • Grottebyen Barranco de Guayadeque – ca. 43 km
 • Gran Canrias vartegn Roque Nublo – ca. 41 km
 • Den pittorske fiskerby Agaete på det nordvestlige Gran Canaria – ca. 89 km
 • Las Palmas, Gran Canarias – ca. 56 km
 • Stranden Playa del Inglés – ca. 800 m
 • Den hyggelige havn Puerto de Morgan – ca. 27 km
 • Nærmeste golfbane, Maspalomas Golf – ca. 3 km
 • Lufthavnen ved Las Palmas – ca. 31 km

 

Værelser

Kan du huske, at jeg skrev, at du med stor sandsynlighed ville få detaljer, som du ikke har oplevet tidligere på en ferie?! Det er noget selvsikkert at sige det, men har du f.eks. nogensinde boet i selskab med en design-havenisse på dit værelse eller i din suite? Nej, vel… Sådan er det på Bohemia Suites & SPA – detaljer som du ikke lige forventer. Dog er det ikke alle 67 værelser og suiter, der har en havenisse stående - blot til info.  

Her er i alt 69 værelser (heraf 29 juniorsuiter og suiter), der alle er indrettet i samme stil med farve farvetoner. De er 5-stjernet i kvalitet og service, og ikke ét værelse har adskilte senge – alle har dobbeltseng, da det er et ’adults only’-hotel.

På dit værelse (min. 28 m2) eller i din juniorsuite (min. 59 m2) står desuden en startpakke til stranden klar til dig – de kalder det selv en beach bag med det mest nødvendige, og det er en super måde at vise på, at de vil deres gæster.

Hvis du ønsker den bedste udsigt, så skal du gå efter en juniorsuite eller suite markeret med havudsigt - de ligger nemlig højere oppe i bygningen, men fra flere af de øvrige værelsestyper er der også mulighed for hel- eller delvis havudsigt (skal vælges som værelsestype sammen med din bestilling på hjemmesiden).

Du har desuden alle de faciliteter, som du forventer af et 5-stjernet hotel så som:

 • Aircondition
 • Satellit-TV
 • Minibar
 • Gratis WiFi
 • Safetybox
 • Apple iMac 27"
 • Multimedia platform (m. video 'on demand')
 • Alt elektronisk udstyr (til iPod, iPhone m.m.)

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Bohemia Suites & SPA:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Av Estados Unidos, 28
35100 Playa del Ingles

Koordinater

Latitude: 27.7562
Longitude: -15.5703

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Tenerife, Costa Adeje
 • Nærmeste lufthavn: 20 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Pool
Spanien, Tenerife
 • Nærmeste lufthavn: 20 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
 • Nærmeste lufthavn: 18 km
 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Pool