Charterrejser til Gran Canaria

Gran Canaria er en blanding af godt vejr, venlige lokalbefolkning og lækker mad og drikke. Blandingen af populære og mindre kendte strande og en håndfuld attraktioner gør denne kanariske ø til et let valg når det kommer til sjove familieferier. Bestil en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje eller transfer, du kan rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker og fra alle lufthavne. Bemærk at Hideaways Rejser ikke sælger charterrejser da vi ikke er en charterrejsearrangør og ikke har egne charterhoteller og charterfly.

>> Søg og sammenlig priser på rejser til Gran Canaria

Charterferie Gran Canaria

Bestil din rejse online nemt, trygt og billig

Hideaways Rejser er ikke et charterbureau, men vi tilbyder rejser til de samem rejsemål og hoteller, ofter blot til en meget billigere pris end hvis du rejser på charterferie. Og der er flere fordele end blot prisen, for modsat en charterrejse så kan du hos Hideaways vælge at rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker, du kan selv vælge afrejsetidspunkt og om du f.eks. vil have transfer inkl. i priser fra lufthaven til dit hotel t/r. Vi samarbejder med alle flyselskaber der flyver til Gran Canaria og andre rejsemål i Spanien, og det betyder også at du kan flyve ud med et selskab til LPA (lufthavnskode for Gran Canaria) og retur med et andet flyselskab. Ofte gør det at du f.eks. kan rejse ud morgen/formiddag og hjem eftermiddag/aften, og det giver dig en bedre rejseoplevelse og mere tid til ferie på rejsemålet. Ligesom hvis du køber en charterferie til så er du naturligvis også dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden hos Hideawaysrejser, en pakkerejse er en pakkerejse uanset om det er charter eller ej. Kan du rejse last minute så kan du også søge efter en billig afbestillingsrejse til Gran Canaria, du finder priser og ledige rejser online.

Dejlige strande

Med over 60 km kystlinje er Gran Canaria praktisk taget lavet af strande. Den største og mest populære af disse er Maspalomas strand; dens gigantiske størrelse betyder, at det sjældent føles overfyldt. Playa del Ingles strand er også særligt populær. Den er over 6 km lang og har roligt vand og enorme klitter.

Oplevelser på Gran Canaria 

Forlystelsesparker

Ocean Park nær Maspalomas, Aquapark nær Puerto Rico og Lago Oasis Waterpark i Taurito, er alle de store vandlandsmuligheder, der ligger i den sydlige del af Gran Canaria. Sioux City Park er en cowboy-temapark med live shows, musik og dyr.

Klitter

Beliggende mellem byerne Maspalomas og Playa del Ingles, Gran Canarias klitter er en vigtig del af enhver tur til øen. Nyd en tur, tag i seværdighederne, eller hvis du føler dig modig nok, book en kameltur.

Museo Canario

For noget lidt anderledes er Museo Canario vært for en stor samling af forhistoriske genstande og er et must for dem, der ønsker at lære om Kanarieøernes historie. Du finder også et udvalg af skeletter og mumier i dette Las Palmas museum.

Sol og sommer

Uanset hvilket tidspunkt på året du besøger Gran Canaria, bliver du svært presset til at finde en dag uden strålende solskin. Temperaturerne svæver højt for det meste af året, men kan klatre til højder af 28 graderunder den lange sommersæson (maj til november). Regnfald starter i starten af vinteren, men du kan stadig nyde højder af 23 grader på dette tidspunkt. Læs mere om vejret på Gran Canaria

>> Læs mere om charterrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér