Ferieboliger Gran Canaria

Gran Canaria er den tredjestørste ø i øgruppen de Kanariske Øer. Der er 13 øer i alt, men kun syv er beboede. Der bor cirka 700.000 mennesker på Gran Canaria, heraf halvdelen i hovedbyen Las Palmas, der dermed er den ottende største by i Spanien.

Gran Canaria har været et ferieparadis i mange år og hører til blandt danskernes foretrukne vinterrejsemål. Og forståeligt nok. For her er temperaturen helt perfekt året rundt, og her er skønt og dejligt at være.

Der er mange steder at vælge imellem, når man skal finde en feriebolig på Gran Canaria. De fleste turister bor på sydkysten, hvor man finder de bedste badestrande. Her bor man i byer som Playa del Inglés, Maspalomas, Puerto Rico, Playa de Amadores, San Agustín og Puerto Mogán.

Der er også mulighed for at bo væk fra strandene lidt længere inde i landet. Det kan være oppe i bjergene eller i en af de små hyggelige byer rundt omkring på øen. Her er der knap så mange turister, og du bor lidt tættere på naturen og det lokale liv. Hører man til typen, der både kan og gerne vil klare sig selv på ferien, er det et udmærket valg at søge lidt væk fra de mest søgte turiststeder.

Man kan også vælge at bo forskellige steder på ferien. Man kan for eksempel tage nogle dage eller en uge på badeferie ved strandene på sydkysten og så derefter tage en uge eller nogle dage i en feriebolig i bjergene eller på et hotel midt i storbylivet i Las Palmas.

Vælger man at bo væk fra de mest søgte turiststeder, vil det nok være en fordel at leje sin egen bil, mens man er på Gran Canaria. Så er man ikke afhængig af offentlig transport, men kan køre ud og udforske øen, når man har lyst.

De fleste steder er der flere forskellige ferieboliger at vælge imellem, hvad enten man foretrækker hotel, ferielejlighed eller feriehus. Og der er ferieboliger i alle prisklasser og kategorier. Man kan også vælge en feriebolig, der for eksempel ligger tæt på golfbanen. Eller en feriebolig, hvor der er muligheder for at nyde spa og wellness.

På de større feriesteder er der typisk en del fællesfaciliteter, som man kan benytte. Poolområde med en eller flere swimmingpools, solstole, parasoller og måske en bar. Ofte er der også legeplads eller andre aktiviteter for børnene. Og der er sjældent langt til gode restauranter med både lokale spanske retter og andre retter på menuen.

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér