Hoteller på Gran Canaria

Gran Canaria er kendt for sin mange gode hoteller, som er dukket op i kølvandet på den stigende interesse for øen blandt rejsende fra hele verden. Men for os i Hideaways er et hotel ikke bare et hotel. Derfor har vi rejst Gran Canaria tyndt og håndplukket de hoteller, som har den stemning og ånd, som ligger i begrebet hideaway.

Et hideaway er et åndehul, et gemmested eller en oase, hvor du kan holde din ferie i fred og ro, fjernt fra masseturismens største floder, og derfra tage på eventyr til de mere populære seværdigheder, eller blive hjemme på hideawayet og slappe af. For at et hotel på Gran Canaria kan komme med i vores katalog over hideaways, skal de leve op til en række særlige krav, herunder at der er pool, gode fællesarealer, og et relativt lille antal værelser. De skal også enten have en vis autencitet, charme, nogle unikke omgivelser, eller en spændende forhistorie. Vi er også altid på udkig efter familieejede hoteller, fordi de ofte byder på en mere personlig, afslappet og autentisk atmosfære end de større og mere ensrettede standardhoteller, der er ejede af store hotelkæder. Men det vigtigste kriterium er, at vi har lyst til at vende tilbage til vores hoteller, hvis vi var gæsten. For gode ting kendes altid på lysten til at vende tilbage.

Alle vores hoteller på Gran Canaria kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Kort information om Gran Canaria

Gran Canaria er den største ø i øgruppen de Kanariske Øer, som ligger nordvest for den afrikanske kyst. Af andre kendte kanariske øer kan blandt andet nævnes Tenerife,  La Palma og Lanzarote. De Kanariske Øer udgør tilsammen én af Spaniens sytten selvstændige regioner og er desuden én af EU´s mest yderliggende regioner. Og netop den afsides beliggenhed, fjernt fra det europæiske fastlands-kontinents epicentre, gør Gran Canaria oplagt som et sted at lede efter unikke hideaways. Du kan her se hvilke håndplukkede hideaways-hoteller, vi har fundet frem til på Gran Canaria.

Unikke hideaways-hoteller på Gran Canaria

Gran Canaria lokker dog ikke bare med fantastiske hideaways; øen byder - ligesom de andre kanariske øer, - på et enestående subtropisk klima, med høje middeltemperaturer året rundt, lange, varme somre og milde, korte vintre. Med gennemsnitstemperaturer om vinteren på omkring 17 til 18 grader og 24 grader om sommeren bliver det normalt hverken for koldt eller for varmt.

Med sin vulkanske fortid lokker øen også med en usædvanlig natur, der blandt andet byder på unikke klippe- og bjergformationer såsom El Cura, La Rana, Bentayga, Roque de Gando, og Peñón Bermejo. Det højeste punkt på øen er Pico de las Nieves med 1,950 meter. Herudover byder øen også på fantastiske hvide sandstrande, en række spændende naturparker såsom Cenobio de Valerón med 290 grotter og de botaniske haver Jardin Canario (i Tafira Alta) og Cactualdea.

Andre rejsemål og hoteller i Spanien

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Spanien, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Spanien, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Spanien, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller i Andalusien og på Mallorca. Husk, at du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på jeres ferie.

Bestil et uforpligtende tilbud

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér