Langtidsrejser Gran Canaria

Et behageligt klima året rundt, fantastiske strande og dramatiske landskaber har gjort Gran Canaria til populært rejsemål, men den spanske ø gemmer stadig på masser af unikke hideaways, som også er ideelle til en langtidsferie.

Meget mere end badeferie

Gran Canaria, den tredjestørste af de syv Kanariske øer, er et af danskernes favoritrejsemål, men tiltrækker mange ferierejsende fra hele Europa. De fleste vælger dog at bo på den sydlige og østlige del, som har flest badestrande og solskinstimer. Er du på udkig efter en langtidsferie på Gran Canaria, hvor du ikke behøver bo i de populære turistområder tæt ved stranden, er en rejse med Hideaways det perfekte valg. Især oppe i bjergene og på øens centrale og nordlige del, er der efter vores erfaring stadig mange steder, hvor du kan finde den ro og det lokale kolorit, man måske kan savne ved strandområderne. Når du bevæger dig ind i landet, vil du opdage at Gran Canaria byder på et unikt dyre- og planteliv, for ikke at glemme de dramatiske, fremmedartede landskaber, der vidner om at Gran Canaria er en vulkanø. I kombination med det milde klima gør det øen til et perfekt rejsemål, hvis du sætter pris på aktive oplevelser i det naturen. På en langtidsferie har du tiden til både at dase ved stranden og udforske resten af øens seværdigheder uden stress.

Billigere på en langtidsferie

En langtidsferie på Gran Canaria er en oplagt mulighed for at tage en tiltrængt pause fra den danske vinter eller en travl hverdag. Vælger du en langtidsferie med ophold tre eller flere uger på samme hotel har du desuden mulighed for at opnå gode rabatter på hoteller og ferieboliger Du kan naturligvis også vælge at benytte den ekstra lange ferie til at bo på flere forskellige hideaways, for på den måde opleve flere dele af Gran Canaria. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Gran Canaria, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie helt efter dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér