Luksusferie på Gran Canaria 

Gran Canaria er et dejligt sted at tage på luksusferie. Øen har mange luksushoteller og feriesteder i topklassen. Nogle af dem er afsides beliggende, så du kan nyde luksusferien i ro og mag, andre af dem ligger i hovedstaden Las Palmas, så du kan kombinere komforten med gode shoppingmuligheder, masser af kulturelle tilbud og et pulserende natteliv. På Gran Canaria er der masser af muligheder for selvforkælelse på de mange wellnesscentre, der kan tilbyde alt fra kurbade til massage, forskellige ansigts- og kropsbehandlinger og fitness. Med en luksusferie på Gran Canaria kan du vende hjem til Danmark i fornem form med en renset krop og en glad sjæl.

Det er også muligt at tage på minicruises og luksuriøse sejlture i farvandene omkring de kanariske øer, hvor du kan nyde vejret på soldækket med en drink i hånden, mens du bliver vartet op af mandskabet. Der er masser af muligheder for store oplevelser på luksusrejsen til Gran Canaria, mange af disse med direkte udgangspunkt fra vores luksushoteller i området.

Book et ægte luksushotel på Gran Canaria

Hvis du vil opleve Gran Canaria på den mest optimale måde, så book et af vores håndplukkede og eksklusive luksushoteller på Gran Canaria. Her er det ikke de ekstravagante priser og de rige gæster, som sætter standarden. Derimod er hotellerne udvalgt efter paramatre såsom beliggenhed, størrelse, stil og charme. Prøv fx. et luksusophold på havnen i Puerto Rico, eller oppe i bjergene i det centrale Gran Canaria. Her får du smukke værelser, en helt utrolig udsigt og lokalinspireret mad, du aldrig glemmer.

Tag ud på egen hånd og indtag de snoede landeveje på Gran Canaria, mens du oplever de hvide landsbyer, eller kører ud til en lille strand, hvor du snorkler eller daser i den evige sol.

Luksusrejser til Gran Canaria kan bookes med afgang fra en lufthavn i nærheden af dig. Udover København kan du også finde forbindelser fra Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn - enten direkte eller med en enkelte mellemlanding på vej til en drøm af en luksusferie på Gran Canaria. Den fleksible rejseform gør det muligt for dig at sammensætte en ferie på lige præcis den længde du ønsker.

>> Læs også om luksusrejser til Tenerife
>> Sådan får du en pakkerejse til Gran Canaria med Rejsegaranti

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér