Pakkerejser til Gran Canaria

Står din ferie på en tur til den spanske ø Gran Canaria, kan du med Hideaways finde billige pakkerejser hertil. Pakkerejser er en glimrende løsning for dig, der gerne vil arrangere det hele hjemmefra, og som gerne vil samle det hele hos det samme rejseselskab. Denne type rejse tillader dig at slappe helt af, da det eneste, du skal tænke på, når du ankommer til din destination, er at slappe af, opleve og nyde livet. Grunden til, at pakkerejser tillader dette, er, at både overnatning i form af hotel eller feriebolig samt fly er inkluderet i pakken. Ønsker du at få billeje med i pakken, kan det også nemt arrangeres. Når du køber det hele i én samlet pakke, er du også sikret af den danske Rejsegaranti.

Vores pakker til Gran Canaria er særligt sammensatte, så de indeholder alt det, som vil gøre din ferie til noget helt særligt. Den omhyggelighed og energi, vi har lagt i pakkerne, sikrer, at de alle sammen er af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til Gran Canaria, og de luksushoteller, vi tilbyder, er særligt håndplukkede, så du får den bedste oplevelse ud af dit ophold. For at skabe fleksibilitet for dig, flyver vi med rutefly, så du selv kan bestemme, om du vil rejse på skæve rejsedage og skæve tidspunkter.

Gran Canaria er en af de helt store favoritter, når det kommer til danskernes foretrukne feriedestinationer. Når det er sagt, skal du ikke være bange for, at det hele er turistet og overfyldt – der er nemlig flere sider af den smukke ø. Den sydlige del af øen er den del, hvor der kommer flest turister. Grunden til dette er, at det er her, hvor alle de lækre strande er placeret, og det er da også her, hvor du finder det kendte Playa del Inglés. Den nordlige del er ikke kun mindre turistet; den står også i skarp kontrast til det sydlige landskab. Det er på den nordlige del af øen, at du finder de betagende bjerge og for alvor kan se, at du befinder dig på en vulkanø. Denne del er særligt egnet til dig, der er glad for naturen.

Gran Canaria har det hele. Smukke byer og gader, betagende landskaber, velsmagende mad, bananplantager og meget mere.

Læs mere om udvalget af rejser til Gran Canaria i Spanien med Hideaways

Her finder du en billig pakkerejse til Gran Canaria

Her hos Hideaways har vi gjort det nemt for dig at finde frem til den pakkerejse, der passer dig bedst. Vi har nemlig bygget en søgemaskine, der nemt og enkelt finder frem til både de billigste og bedste fly, hoteller og ferieboliger. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine informationer og ønsker til ferien, og så søger vi en lang række resultater frem, der matcher dette. Når du skal flyve til Gran Canaria, kan du vælge at flyve fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, og så vil du ankomme til Gran Canaria Lufthavn og være klar til at starte din ferie. Lufthavnen ligger blot 19 km fra Las Palmas de Gran Canaria, og det er altid nemt at finde transport hertil.

>> Læs også om pakkerejser til Mallorca
>> Læs også om pakkerejser til Tenerife

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér