Rejser til Playa Amadores

Er du til en underskøn, luksuriøs strand? Så overvej, om ferien skal tilbringes ved Playa Amadores - en kunstig, men utroligt lækker sandstrand, hvor de bløde sandkorn, der er strøet i rigelige mængder i en fin bue rundt langs bugten, stråler kridhvide i solen. En rejse til Gran Canaria med luksus og forkælelse på menuen er, hvad du kan se frem til, hvis du rejser til Playa Amadores. Playa Amadores ligger i den sydvestlige del af Gran Canaria og er en rolig og smuk strand, der er som skabt til afslapning i solen. De beskyttende diger sørger for at der på de fleste dage ikke er nævneværdige bølger og man kan bruge dagen i en hængekøje eller i vandkanten.

Den halvmåneformede strand er anerkendt som en af Gran Canarias bedste, og alle hotellerne i området er af nyere dato. På Playa Amadores er der plads til alle aldre, og især familier med børn har det trygt og godt her, fordi stranden er skærmet for de største bølger, er en halv kilometer lang og rigeligt bred til at tage hundredvis af strandgæster på selv de største

Hvis du er til dykning eller snorkling, så er det bare med at hoppe i dragten eller få masken og snorklen på, for vandet her er ekstra krystalklart, og det giver dig en fantastisk udsigt til det mystiske liv under havets overflade. Hvis du har lyst til at prøve andre former for vandsport, kan du tage til Puerto Rico, som ligger i nærheden - en ca. 20 minutters gåtur langs vandet. Playa Amadores er et velholdt resort, med en skinnende strandpromenade, hvor der er linet op med et godt udvalg af hyggelige butikker, caféer, barer og restauranter.

Du kan rejse til Playa Amadores året rundt og nyde det lækre, kanariske klima med Hideaways. Rejs fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, direkte eller med en mellemlanding til Gran Canaria.

>> Læs mere om luksusrejser til Gran Canaria
>> Find alle vores rejser til Spanien her

Læs mere om Playa Amadores

Rejsemål i Gran Canaria

Find rejsen til Gran Canaria her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér