Rejsetilbud Gran Canaria

De Kanariske Øer og specielt Tenerife og Gran Canaria, har efterhånden i mange år været et populært rejsemål for solhungrende danskere og mange andre nationaliteter. Derfor er der også mange rejsearrangører, der sælger rejser hertil. Muligheden for at finde et godt rejsetilbud til Gran Canaria er altså absolut til stede. Særligt, hvis man kan rejse uden for højsæsonen eller måske kan springe til med kort varsel, hvis der dukker et godt rejsetilbud op.

Vintermånederne december, januar og februar hører sammen med påsken til højsæsonen på Gran Canaria. Her flygter mange nordeuropæere fra kulden og mørket derhjemme for i stedet at nyde varmen og solen på Gran Canaria. Og forståeligt nok. De spanske turister fra fastlandet kommer primært hen over sommeren.

Sæson hele året

Der er dog ingen tidspunkter på Gran Canaria, der er uden for sæsonen. Der er sæson hele året, idet vejret er varmt og behageligt året rundt. Der er ikke for varmt om sommeren og aldrig for koldt om vinteren. Temperaturen om vinteren kommer sjældent under de 20 grader og om sommeren sjældent over de 30 grader.

Kan man rejse uden for vintermånederne og skoleferierne – for eksempel i de sene efterårsmåneder og tidlige forårsmåneder – er der gode chancer for at finde et godt rejsetilbud til Gran Canaria.

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér