Rejser til San Agustin

Her på Gran Canarias sydlige kyster kan du glæde dig til hele tre separate strande, der strækker sig gennem San Agustins base i en lang linje af vidunderligt gyldent og sort sand. Her og der brydes promenaden af små strækninger med subtropiske planter og dyr, som giver læ til de mere isolerede og pittoreske steder langs med kysten. Når du ankommer til Gran Canaria, er du allerede ganske tæt på San Agustin, og derfor er resortet velegnet for familier, der ikke har lyst til at skulle bruge lang tid på transport til hotellet. Her er dog også attraktioner og forlystelser for enhver smag, så det er ikke nødvendigt at rejse længere end til San Agustin for at få en skøn ferie på Gran Canaria.

Velkommen til Spanien med Hideaways, vi er specialister i rejser til området omkring San Agustin på Gran Canaria hvor du bor på håndplukekde hoteller i din ferie.

Forkælelse, autencitet og kultur på din ferie i San Agustin 

Mens du holder ferie i San Agustin vil du let kunne finde, hvad du ønsker. Det gælder f.eks. for udvalget af strande, hvor nogle er rolige og andre byder på mere liv og aktivitet. På de mere livlige strande er stemningen mere social, og der er mulighed for at prøve mange forskellige former for vandsport. Hvis du er på udkik efter total afslapning, så er der ikke ret meget, der er bedre end Thalasso Gloria-centret, som er en samling faciliteter med terapeutisk havvand. Stedet er specielt gearet til at lade dine sanser blive lullet ind i en fantastisk fred og ro, og findes ikke magen til noget andet sted på øen, selv om der selvfølgelig er flere spas at vælge mellem på Gran Canaria.

Hvis du har børn med, er det en god idé at tilbringe nogle sjove timer i Aqualand Maspalomas-vandparken, og her er der noget for både de allermest vovede og de mere roligt anlagte. Prøv f.eks. den børnevenlige vandlabyrint, eller lad vildskaben råde i en af Spaniens største vandrutsjebaner, Racer Twin Turbolance. Hele familien vil være godt underholdt. Du kan også nyde godt af den kunstneriske vibe i San Agustin, og holde en uforglemmelig og romantisk aften i Scala Music Hall & Theatre.

Det første, du bemærker, når du kommer til den smukke strand Playa de San Agustin er, at sandet er noget mørkere end på andre resorter på Gran Canaria. Sandets vulkaniske oprindelse giver stranden sin dybe karamelfarve, som adskiller sig ligeså meget fra farven på øens andre strande som selve San Agustin adskiller sig fra de andre byer. San Agustin har nemlig haft succes med at modstå overdrevet byggeri, og derfor finder du her en ægte, kanarisk charme, og kan nyde godt af mange former for traditionel underholdning og original kultur, som er unik for dette område.

Det travle resort Playa del Ingles er mindre end en times slentretur langs med promenaden væk, og du kan nyde udsigten over det smukke, blå Atlanterhav imens du går.  

Vidunderlige strande og masser af underholdning 

Stranden i San Agustin er virkelig et spektakulært stykke sand. Den består af tre separate strande, som alle er 100 procent autentiske og naturlige, og ud for dem finder du noget af det mest krystalklare vand på kanarieøerne. De er ikke nær så tæt pakkede med mennesker som mange af øens andre strande, og byder på de perfekte rammer, når du skal slappe af og arbejde på din kulør! 

Selv om byen bærer præg af en dejlig, afslappet stemning, er der nogle virkelig underholdende attraktioner at besøge. Sioux City er en favorit blandt børnefamilier; det er en gennemført Wild West-temapark, hvor du kan opleve kvægløb, knivkastere og can can-piger, samt den autentiske Old West-kulisse, hvor Clint Eastwoods spaghetti-westerns blev filmet. Hvis du stadig er i humør til noget action, så søg mod gokart-banen og slå dig løs, eller tag på Melia Tamarindos Casino og prøv lykken. 

 

Læs mere om San Agustin

Rejsemål i Gran Canaria

Find rejsen til Gran Canaria her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér