Rejser til Sonnenland

Her befinder vi os på Gran Canarias sydligste punkt, hvor Sonnenland rejser sig i landskabet med flere hoteller per kvadratkilometer end noget andet sted på øen. Sonnenland har en behagelig, kosmopolitisk atmosfære, med et godt mix af besøgende fra Europas forskellige lande. Dit udvalg af hoteller her rangerer lige fra de absolut billigste på øen til de dyreste og mest luksuriøse. Du kan virkelig leve jetset-livet på nogle af de eksklusive hoteller. Her flyder champagnen i stride strømme, og det er nemmere at få fat i en dåse ægte caviar end en pose chips. Du kan også holde en prisbevidst ferie ved at vælge nogle af de ferielejligheder på resortet, hvor du virkelig får valuta for pengene.

Sonnenland ligger op ad en bakke, og her bor mange af de lokale, som arbejder i Maspalomas, der ligger nedenfor. Når man rejser til Sonnenland er der meget, der står i familiernes tegn, og resortet er som skabt til familier med børn. Du kan vælge imellem mange slags børneegnede værelser og lejligheder, hvor der ofte er børneklub og børnepools. De berømte sandduner ligger lige for resortets fødder, og er en perfekt "legeplads" for din familie og dig. Her finder du også mange fine butikker, restauranter og barer i centrum, hvor en golfbane, der af og til bruges til turneringer, også byder sig til, hvis du skulle få lyst til at forbedre dit handicap i denne gentlemansport. 

Udvalget af værelser og ferielejligheder både i højeste kvalitet og til et meget fornuftigt prisniveau er stort, og det er uden tvivl en del af grunden til, at Sonnenland længe har været en stor favorit blandt gæster fra Storbritannien og Irland. Uanset, om du er til en billig ferie, hvor du selv laver mad i din lejlighed, eller om du vil have forkælelse på et luksushotel, så har Sonnenland det hele. Dunas Mirador Maspalomas Hotel, Riu Grand Palace i Maspalomas og IFA Catarina Hotel i Playa del Inglés er eksempler på hoteller, som ligger tæt på Sonnenland. 

Gran Canaria er en fremragende destionation at rejse til, uanset om du skal du et romantisk getaway med din partner eller om du rejser sammen med familien. Her er varme og sol året rundt, et enormt udvalg af ferieboliger og så mange attraktioner, at det er meget svært at kede sig! Det er nemt at bestille en ferie på Gran Canaria, da den uendelige sæson og de mange valgmuligheder gør, at du altid vil kunne finde et rejsetidspunkt og en ferieform, der passer til netop dig og din familie. 

>> Se også vores rejser til Lanzarote
>> Se også vores rejser til Tenerife

Læs mere om Sonnenland

Rejsemål i Gran Canaria

Find rejsen til Gran Canaria her

Populært på Gran Canaria

Gold by Marina
Spanien, Gran Canaria, Playa del Ingles
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool
Favorit
Hotel Puerto de Mogan The Senses Collection
Spanien, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Sunsuites Carolina
Spanien, Gran Canaria, San Agustin
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér