Rundrejser på Gran Canaria

Gran Canaria er omtrent halvt så stor som Fyn, så man kan godt nå turen rundt på en enkelt feriedag, men det ville være synd, for så ville man gå glip af alt for meget undervejs. I stedet kan det anbefales at dele turen rundt på øen op i bidder, der tages over flere dage, så er der større chance for, at man når at se og opleve noget af alt det spændende og smukke, der er på Gran Canaria.

Når I rejser på bilrundrejse på Gran Canaria med os, får I netop delt rejsen rundt på Gran Canaria op i mindre stykker. I kører rundt i en lejet bil og oplever Gran Canaria i jeres eget tempo. Undervejs overnatter I på hoteller, som alle er booket hjemmefra. I skal altså bare koncentrere jer om at opleve noget undervejs på ruten.

Når man kører rundt i bil, oplever man ofte andet og mere, end man ville have gjort på en arrangeret tur, hvor ruten er bestemt, og tidspunkterne for afgang ligger fast. Når man selv kører, har man friheden og muligheden for at være spontan undervejs. Det giver en helt anden oplevelse af det sted, man besøger – og man får stedet ind under huden på en helt anden måde, når man har tid til at opleve både de kendte seværdigheder og de små lokale steder undervejs.

>> Oplev Gran Canaria på en rejse hvor du bor på flere hoteller

>> Læs mere om rundrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér