Langtidsrejser til Spanien

Et solrigt klima, smukke landskaber og en fascinerende kulturarv er den helt korte begrundelse for hvorfor Spanien er så populært et rejsemål. Et væld af destinationer hvor du kan kombinere dejlige badestrande med fascinerende udflugter, gør desuden Spanien til et oplagt mål for en langtidsrejse. Hos Hideaways Rejser kan du vælge at holde ferie i nøjagtig det antal dage som passer dig bedst, og du kan rejse på langtidferie i Spanien fra alle lufthavne i Danmark.

Flamenco, tapas og spændende seværdigheder

Det spanske fastland på den iberiske halvø rummer udover de udprægede turistområder også mange små hideaways, hvor der venter dig fantastiske og unikke rejseoplevelser. Dertil kommer naturligvis Balearerne og De Kanariske øer, som ligeledes er ideelle steder at undslippe det danske vintervejr på en langtidsferie. En imponerende kulturrigdom betyder, at du på en langtidsferie i Spanien har et væld af spændende udflugtsmuligheder til seværdigheder, hvoraf mange er optaget på UNESCO's liste over verdensarv. Er du i for eksempel i Andalusien er Alhambra næsten et must at besøge. Paladset vidner om maurerne tid i Spanien og er i dag et Europas smukkeste og mest velbevarede eksempler på islamisk arkitektur. En langtidsferie i Spanien er naturligvis også en enestående mulighed for rigtig at fordybe dig i den charmerende spanske kultur og levevis, som blandt andet inkluderer fantastiske gastronomiske oplevelser. Tager du din golftaske med på ferien, kan du desuden i Spanien spille på nogle af verdens bedste baner i storslåede omgvielser.

Få rabatter på en langtidsferie

En langtidsferie i Spanien er en oplagt mulighed for at tage en tiltrængt pause fra den danske vinter, og på denne årstid er det ofte muligt at opnå betydelige rabatter på hoteller og ferieboliger. Udover de lavere priser i lavsæsonen vil du desuden i mange tilfælde kunne få ekstra rabat, når du på en langtidsferie bor flere uger på samme hotel. Det er dog også oplagt at benytte den ekstra lange ferie til at bo på flere forskellige hoteller, og på den måde opleve flere områder i Spanien. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Spanien, eller kontakt os for mere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsrejse skræddersyet efter dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér