Jeg ved ikke helt, hvad jeg forinden besøget havde forestillet mig. For Nautilus Lanzarote er alt andet end lige præcis det, som du forventer – på den gode måde vel at bemærke: ) Her får du ’hele pakken’ og din liste med ferieønsker kan med stor sandsynlighed opfyldes netop her på Nautilus Lanzarote, der viser sig at være en ’joker’, der passer perfekt i Hideaways-familien. Hvorfor? Jo, fordi at her har vi et lejlighedshotel med karakter og kant. Og så gør det jo heller ikke noget, at her findes relativt mange faciliteter, ligger tæt på havet og i gåafstand til restauranter og indkøbsmuligheder.

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Den blå løber er rullet ud ved ankomsten – det er nu ikke fordi, at jeg kommer på besøg, for alle gæster får samme gode velkomst: ) Og vi befinder os jo ved havet, så derfor er den røde farve udskiftet med den blå, hvilket efter mit besøg ikke undrer mig, for Nautilus Lanzarote går mod venstre, hvor mange andre drejer mod højre. Det er ikke bare velkomsten med løberen, men oplevelsen ’af noget anderledes’ fortsætter helt naturligt inden for. Hoteller med kant og karisma holder jeg meget af – altså hvor et sted sætter sig i hukommelsen mere end andre gode steder.

Kunst i alle afskygninger 

Det kan ikke undgås, at du går rundt på din ferie og fortsat bliver overrasket over nye ’fund’ på matriklen. I alle hjørner og kroge dukker der nye smagsprøver op, og det er lige før, at Louisiana på vores egne breddegrader kunne åbne en særudstilling her på adressen, for der er både plads nok, men jeg er som også sikker på, at ejerne vil tage det som en sjov udfordring – der er ikke noget, som er hverken for stort eller abstrakt her på Nautilus Lanzarote: ) Nej, som du nok ved, så fremmer overdrivelsen som bekendt forståelsen, men det er nu alligevel en særlig fornemmelse at have professionel kunst så tæt på, når du spadserer rundt i badetøj. 

Det skal dog understreges, at det kun er fåtallet af gæsterne, der er kunstinteresserede på højt plan – de kommer af samme årsag som dig: Nemlig at kunne holde en afslappet ferie, hvor hyggen er i fokus, og hvor faciliteterne i og omkring hotellet giver dig en følelse af et mini-resort.

Mens jeg er på besøg, så er der en kunstudstilling nede i underetagen af huset (lige over for minimarkedet), hvor unge aspiranter giver deres bud på moderne kunstfortolkninger. Det har jeg nu alligevel aldrig prøvet før på et hotelbesøg – at få ’gratis entré’ til en slags særudstilling. Der viser sig at være en lille, pudsig historie tilknyttet, for ejeren er gammel kunstsælger, og hun har tidligere boet i København. Så da hun finder ud af, at jeg kommer fra ’det kolde nord’ så er det næsten som om, at vi er i familie, for hun elsker København og ikke mindst de mange atelier og kunstbutikker, som findes…

Solterrasse med havudsigt

Du behøver ikke ærgre dig over, at der fra din lejlighed ikke er udsigt over det funklende Atlanterhav. For hvis du bevæger dig en lille smule op i højderne, så kompenseres du med et view, som de fleste af os elsker – nemlig havudsigt. Fra solterrassen på taget kan du nemlig kombinere solbadning og i ny og næ sætte dig op og betragte kysten i retning mod Arrecife.

Her passer vi godt på miljøet

Det er sjældent, at jeg har besøgt et hotel, der tager så positivt hensyn til miljøet. Stor respekt for det, og som de siger, så skal vi sammen passe godt på vores omgivende natur, og derfor beder Nautilus Lanzarote da også sine gæster i en vis udstrækning om at hjælpe.

Tilbage i 1993 blev Lanzarote optaget på UNESCO’s liste som en såkaldt ’Biosphere Reservation’ og derfor er bæredygtighed et nøgleord overalt på øen. Nautilus Lanzarote tager denne blåstempling seriøs, og de har udmærket sig ved at være et ’Biosphere Hotel’. Derfor har du i din lejlighed en lille mappe med forslag til ting, hvor du som gæst kan hjælpe med at gøre en forskel – det er alt lige fra at huske at slukke lyset, når du forlader lejligheden, at du tænker over at sortere dit affald og så videre. 

Faciliteter på Nautilus Lanzarote

 • 365 dages åbent minimarked (fra kl. 08:30-22:00)
 • To opvarmede swimmingpools (op til 22-24 grader) 
 • – en til børn og en til de voksne og andre vandhunde
 • Lille legeplads til de yngste rejsende
 • Minigolf og pingpong (mod depositum på EUR 10)
 • Mulighed for at bestille morgenmad (fra kl. 09:00-11:30)
 • Takeaway-service fra mandag til fredag: )
 • Du kan låne en italiensk mokkamaster til din lejlighed…mums
 • Mindre bibliotek med bøger, brætspil m.m.

Godt at vide om Nautilus Lanzarote

Bare at tænke på at komme tilbage gør mig varm inden i, og jeg glæder mig til at have bedre tid til at udforske nærområdet næste gang. Så snart du er landet i lufthavnen, så er der ikke langt til ’mål’. Køreturen er ikke meget mere end 5 km, og derfor er det ikke nødvendigt at have en lejebil til rådighed under opholdet, men du kan leje den under ferien i de antal dage, du eventuelt måtte ønske.

Som du sikkert allerede har læst, så er der ud fra størrelsen af Nautilus Lanzarote relativt mange faciliteter, der tæller alt fra minigolf til kunstsamlinger. Det er derfor tæt på, at det minder om et lille resort, dog skal du være opmærksom på, at her ikke er restaurant, som du kender det fra andre små resorts. Der er et ’social room’ hvor du mod betaling kan tilkøbe morgenmad på stedet, hvis du ønsker (serveres mellem kl. 09-11:30). Fra mandag til fredag kan du i et begrænset tidsrum forudbestille takeaway, og hvis du gerne vil give dig selv en fridag fra køkkenet, så kan det være et godt alternativ.

Her er et godt miks af gæster fra såvel Spanien som det store udland – og mange af dem er stamgæster: ) Det kan jeg ikke fortænke dem i, for jeg søger gerne selv tilbage til Nautilus Lanzarote for at komme ned i gear. De logerende er en blanding af familier og par – særligt i højsæsonen kan du høre børnelatter, mens der uden for sæsonen sandsynligvis vil være flere par og gæster, der bor her over en længere periode.

Da Nautilus Lanzarote tilbyder adskillige lejligheder tilpasset handicappede og fysisk hæmmede, så er flere af de fælles faciliteter også tilpasset – f.eks. findes her ramper og hjælpemidler til at komme op og ned fra minimarkedet og ”kunstudstillingen” i underetagen og ved swimmingpoolen er der ’en hjælpende hånd’ til at få en dukkert. The Consultant Equalitas Vitae har givet Nautilus Lanzarote mærket som "accessibility and adaptability"-hotel. 

Lufthavnen ligger som beskrevet relativ tæt på Nautilus, og under mit besøg hører jeg da også fly med ferieglade gæster lande og lette, men jeg mener ikke, at det er noget, som vil gå ud over ferieoplevelsen, så snart du er ’landet’, for stemningen er under alle omstændigheder ganske fredelig og beliggenheden rolig.

Selvom Nautilus Lanzarote henvender sig såvel til familier som par, så er der trods alt en uskreven regel om, at der skal være ro mellem kl. 23:00 og 08:00. Dette gør hotellet kun for at tage hensyn til sine gæster og for at give alle muligheden for at få en god nattesøvn. det betyder dog ikke, at du ikke gerne må sidde og nyde et glas vin uden for på terrassen, men det er blot som en fingerregel om, at man skal tænke på sine naboer.

Du er meget velkommen til at nyde solens stråler fra solstolene ved swimmingpoolen, og under opholdet kan du leje f.eks. en parasol, bord m.m. hvis du ønsker lidt ekstra komfort, mens du smager på D-vitaminerne.

 

 

Læs mere om Nautilus Lanzarote

Officiel kategori

Hideaways' kategori

1081 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste by, Urb. Costa Mar - 2 km
 • Lanzarote lufthavn - 5 km
 • Lavaklipperne ved Los Hervideros - 30 km
 • Saltmarkene Salinas de Janubio - 28 km
 • Kunstværket Monumento al Campesino - 13 km
 • Museet Centro de Vistantes - 23 km
 • Parque National de Timanfaya - 24 km
 • Landsbyen Uga og dens ’pukkelryggede’ - 18 km
 • Marked i den gamle hovedstad Teguise - 21 km
 • Fundación Cécar Manrique - 14 km
 • Grotten Jameos del Agua - 36 km
 • Mirador del Rio - 42 km
 • Naboøen La Graciosa (færge fra Orzola) - 45 km
 • Hovedbyen Arrecife - 45 km
 • Famara-stranden - 27 km
 • Landsbyen Haría og de mange palmer - 37 km
 • Jardín de cactus - 32
 • Cueva de los Verdes - 36 km

Værelser

Vil du blive inspireret under din ferie? Altså hvis vi taler kunst… En særlig ting ved Nautilus Lanzarote er nemlig, at du ikke bor i en lejlighed med blot et nummer på døren. Nej, du bor ”selvfølgelig” i en lejlighed opkaldt efter en spansk eller international kunstner, og inden for kan du nyde godt af at have et maleri, en skulptur eller noget helt tredje som er lavet af ’din helt egen kunstner’. Det giver en vis kant, og det elsker jeg. 

Ellers er de i alt 70 lejligheder relativt enkelt, men nydeligt indrettede, og her er alle de faciliteter, som du har brug for på din ferie. Her findes lejlighed med opholdsrum, stue og køkken i ét og så med hhv. et eller to separate soveværelser (enten med adskilte madrasser eller dobbeltseng) med plads fra 2 til 6 personer (ekstraopredninger på sovesofa). De er opdelt i enten standard og superior, hvor forskellen er størrelsen.

F.eks. er en lejlighed med to soveværelser i standard-udgaven ca. 65 m2 og en superior-udgave er ca. 75 m2. Flere af lejlighederne er desuden indrettet, således at gæster med nedsat mobilitet også kan føle sig godt til rette.

Faciliteter i lejlighederne

 • Opholdsstue med 32’ HD fladskærms-TV med USB-plug
 • Soveværelse med god skabsplads samt vifte i loftet
 • Strygeredskaber og safetyboks (sidstnævnte mod gebyr)
 • Køkken med keramisk kogeplade, elkoger, mikroovn
 • Herudover brødrister, kaffemaskine, køleskab og ovn
 • Badeværelse med bruseniche og sæbeprodukter
 • Herudover hårtørrer, håndklæder og makeup-spejl
 • Gratis WiFi (bemærk, at kvaliteten kan være svingende)
 • Møbleret terrasse 
 • De fleste superior har mulighed for A/C (mod gebyr)


Der bliver rengjort 6 x pr. uge og sengelinned skiftes 1 x pr. uge. Håndklæder skiftes 3 x pr. uge. Mod tillæg på stedet kan der skiftes flere gange efter ønske, og du kan desuden leje poolhåndklæder under opholdet også.  

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Nautilus Lanzarote:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Gramillo, 5
35510 Puerto del Carmen

Koordinater

Latitude: 28.9339
Longitude: -13.6198

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Fuerteventura
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Lanzarote
 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Fuerteventura
 • Nærmeste lufthavn: 86 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Reception