Hotelanmeldelser af Caprice Alcudia Port Hotel

Læs personlige anmeldelser af Caprice Alcudia Port Hotel som ligger i Alcudia. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Caprice Alcudia Port Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Fantastisk "familliær" lille hotel.

Hotellet ligger virkeligt centralt. Det er et hyggeligt lille hotel, med særdeles venlig personale. Hotelværelserne er super hyggelige.
10,0

Et super lækkert lille hotel

Det var et super lækkert lille hotel med særdeles venlige og smilende personale. Der blev holdt meget øje med om vi havde det godt og der var god service. Maden var lækker kan varmt anbefales.
8,8

Fantastisk service

Har aldrig mødt så opmærksomme, service mindede tjenere. Flot, lækkert hotel med en super beliggenhed. Spa afdeling kun for unge over 16 år, hvilket vi ikke var blevet gjort opmærksomme på hjemmefra.
9,8

Fantastisk

Faciliteterne var fantastiske. Deres restaurant var sublim i forhold til hvad hotel restauranter angår. Vi havde et perfekt ophold, alt deres personale var super søde og venlige. Kan ikke sige andet en fantastisk.
9,5

Det var et godt valg !!

Det helt nye hotel modtog os med åbne arme og champagne!!- det sidste virkede meget charmerende. Suiten vi boede i var lækker, vendte godt mod sol og vand, der var god plads, sengen og sengetøjet var perfekt, og i badeværelset nød vi den paraplystore bruser. Al personale var hjælpsomt og dygtigt ! Morgenmaden perfekt og køkkenet har høje ambitioner med middagen og vi havde 3 gode middage dernede. Vi er glade for at vi valgte Caprice!

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,6 af 10
Baseret på 5 anmeldelser