Bilferie på Mallorca

Oplev Mallorca i bil og bo på håndplukkede hoteller med Hideaways

Mallorca egner sig formidabelt til bilferie. Øens overskuelige størrelse gør det nemt at nå frem til alle de forskellige seværdigheder - vel at mærke uden at kø-retiden på noget tidspunkt kommer til at virke lang. Ovenikøbet er Mallorcas afvekslende landskaber med til at gøre selve turen i bil fra sted til sted til en fornøjelse i sig selv.

Det tørre klima og klare solrige vejr gør det rart at køre rundt på bilferien på Mallorca. Undervejs er der rigeligt med muligheder for at gøre stop og nyde en af de mange fantastiske udsigter fra øens bjerge eller langs kysterne. Vejene på Mallorca er gode, og vejene oppe i bjergene naturligvis ret bugtede og inte-ressante at køre på. Føret på Mallorca er velegnet til kørsel året rundt - ingen frost eller salt på vejene. Det er en sand fornøjelse at være på bilferie på Mallorca.

Vælg en bilrundrejse, eller bo fast et sted og kør på opdagelse med din bil - se alle rejser til Mallorca.

Fly and drive med fly, hotel og billeje

Hos Hideaways Rejser er vi specialister i bilferie på Mallorca eller som det også hedder fly and drive. Sammensæt din egen rejse eller lad os komme med forslag på en skræddersyet bilrundrejse helt efter dine ønsker og behov. Du kan frit vælge afrejsedato og rejselængde og naturligvis om du vil bo på to eller flere hoteller undervejs. Vi samarbejder med de fleste flyselskaber der flyver til mallorca og du kan sagtens vælge at rejse ud med et flyselskab og hjem med et andet. Når det gælder billeje, samarbejder vi med AVIS, SIXT, HERTZ og EuropCar billeje. 

Få inspiration til rejsen, se foto og læs beskrivelse af alle hoteller på Mallorca 

 

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér