Billeje på Mallorca

På Mallorca har du med billeje alle muligheder for at få en oplevelsesrig ferie. Med din egen bil kan du i eget tempo fordybe dig i øens mange unikke natur- og kulturseværdigheder. Når du bestiller din rejse til Mallorca med Hideaways, har vi derfor i søgemaskinens andet trin givet dig mulighed for at vælge en lejebil, som opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på Mallorca.

Lufthavne:

Det mest oplagte for de fleste rejsende er at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen. Så kan du med det samme køre videre til dit hideaway, og du kan fra dag 1 begynde at udforske den dejlige Middelhavsø. Bestiller du din lejebil på forhånd har du bedst chance for at få den billigste pris på netop den type lejebil, du ønsker til din ferie på Mallorca.

Mallorca Lufthavn

Mallorca Lufthavn, Aeropuerto de Palma de Mallorca, ligger på det vestlige Mallorca omkring 8 kilometer fra centrum af Palma de Mallorca. Lufthavnen med koden PMI i søgemaskinen, er indgangsporten til den populære ferieø for millioner af turister hvert år. Der findes et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen, heriblandt flere af de store internationale selskaber som AVIS, Hertz og Sixt. De fleste som rejser til Mallorca vælger at bestille billeje med afhentning i lufthavnen, men AutoEuropa har dog også udlejningskontorer inde i mange byer på øen, som du naturligvis også kan vælge i søgemaskinen.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et andet udlejningskontor på Mallorca, kan du i søgemaskinen hos her på Hideaways frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje på Mallorca, har vi hos Hideaways valgt at samarbejde med AutoEurope. Dette er en anerkendt biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og ikke mindst meget konkurrencedygtige priser. Vi har i samarbejde med AutoEurope, som har stort kendskab til det billejemarked på øen, desuden på forhånd frasorteret nogle udlejningsselskaber, som måske nok reklamerer med lave priser, men erfaringsmæssigt også yder en meget dårlig service. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

De priser på billeje på Mallorca, som du ser i søgemaskinen her hos Hideaways, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet er angivet i lejebetingelserne. Så kan du frit tage på opdagelse på Mallorca uden bekymringer om kilometerforbrug. Ved bestillingen af din lejebil har du mulighed for at vælge mellem biler i forskellige prisklasser og eventuelt tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være samarbejdet med AutoEurope kan Hideaways tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler på Mallorca. Som udgangspunkt er lejebilerne i oversigten opdelt i kategorier. På Mallorca vil du typisk finde bilmærker såsom Peugeot, Volkswagen, Toyota og Opel i udvalget hos AutoEurope. AutoEurope tilbyder således et bredt udvalg af lejebiler på Mallorca, lige fra helt små biler til blot to personer op til store mini-busser med plads til 9 personer. Ønsker du at finde den billigst mulige lejebil til din ferie på Mallorca, er det først og fremmest i Mini- og Economy-kategorierne, du skal kigge. Her finder du et bredt udvalg med prisvenlige biler såsom Volkswagen Up og Renault Twingo. Er du på familieferie eller er I en større vennegruppe, som rejser sammen til Mallorca, er det naturligvis mere oplagt at vælge en lidt større lejebil. Når du bestiller din rejse hos Hideaways, kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til ni personer såsom en VW Transporter. En ferie med billeje kan også være en chance for at få en unik køreoplevelse. Udnyt for eksempel det lune klima på Mallorca til en bilferie med en cabriolet såsom en Peugeot 207 Cabriolet.

Oplev Mallorca med bil

Billeje på Mallorcas er ikke blot en mulighed for at opleve øens største seværdigheder i dit eget tempo, men også en chance for at kunne lave spontane afstikkere fra alfarvej og finde små, skjulte perler, som besøgende ofte går glip af. Herunder får du et par tips til nogle få af de mange udflugtsmuligheder med billeje på Mallorca.

Øens bedste strande

Har du badetøjet med til Mallorca, er billeje din chance for at opsøge de bedste badestrande på øen. Der er strande i mange afskygninger, og du kan vælge en ny hver dag alt efter humør eller efter hvilke andre seværdigheder, der ligger i nærheden. Kør for eksempel til Cala Formentor i Mallorcas nordøstligste hjørne og nyd en hvid sandstrand krystalklart vand en dag. Næste dag kan turen gå til den nærliggende Cabo Barques, som er populær blandt lokalbefolkningen og er børnevenlig. Læs om flere strande og få tips til familieferier på Mallorca

Det landlige Mallorca

Ligesom et ferie på et af vores hyggelige små hideaways er en chance for at opleve dele af øen, som stadig er uspoleret, er billeje også en mulighed for at søge væk fra alfarvej. Kører du en tur til Mallorcas landbrugsområder kan du se frem til at opleve det et mere oprindeligt øliv, hvor du kan besøge vingårde, søvnige middelalderbyer samt ikke mindst møde de lokale på markeder og nyde smuk natur. Læs mere om oplandet på Mallorca

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje på Mallorca. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Hideaways. Du kan også læse om forslag til en bilferie på Mallorca.

Mere information om billeje hos Hideaways.

Ovenstående informationer om billeje på Mallorca er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Mallorca, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information om biludlejning

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér