Rejser fra Billund lufthavn til Mallorca

Rejs direkte fra Billund lufthavn til Mallorca med Hideaways, vi tilbyder afrejse flere gange om ugen, og du bestemmer helt selv i hvor mange dage du ønsker at rejse. Hos Hideaways har vi nøje udvalgt de hoteller på Mallorca vi tilbyder i programmet, hvilket du kan læse meget mere om i de personlige hotelbeskrivelser. 

Vælg den flyrute fra Billund der passer dig bedst

Flyrejsen fra Billund lufthavn til Palma på Mallorca tager ca. 3 timer hvis du flyver direkte, men du kan naturligvis også være heldig at finde en billig rejse med en enkelt mellemlandning undervejs. Flere flyselskaber tilbyder gode forbindelser til Mallorca fra Billund, f.eks. Lufthansa, KLM og SAS for blot at nævne et par stykker.

Billig rejse - book online

Vi kan alle lide at betale den rigtige pris og hvis det for dig betyder den billigste pris så skal du bestille din rejse online i søgemaskinen der sammenligner priser fra alle flyselskaber der tilbyder rejser fra Billund lufthavn til Palma de Mallorca lufthavn. 

Transport til og fra lufthavnen

Billig transfer eller billeje finder du også billigst online og kan naturligvis bestilles i forbindelse med en pakkerejse. Du finder information om transport til og fra lufthavnen til dit hotel i søgemaskinen.

Information om din rejse til Mallorca

Vil du læse mere om rejser til Mallorca så klik på nedenstående link til vores guide om rejsemålet. Her finder du også informationer og gode tips til oplevelser under din ferie. Mallorca byder på utallige seværdigheder og naturligvis derjlige strande og et behageligt klima. Ja, og glem ikke det gode køkken med mad og vin i høj kvalitet.

Læs meget mere om maden, vejret, seværdigheder, udflugter og meget mere her: Rejser til Mallorca med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér