Hotelanmeldelser af Bon Sol Hotel

Læs personlige anmeldelser af Bon Sol Hotel som ligger på Mallorca. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bon Sol Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

8,0

Palma

Meget fint og finurligt hotel. Flot service, dejlig mad, prima tennis bane. Den opvarmede pool var lidt sørgelig. Flot hotel bar, hyggelig aften underholdning, følte os hensat til en Agatha Christie film. Stort og dejligt værelse og flot udsigt. Offentlig bus ved døren til 1,5 euro. Så er man i Palma.
10,0

Super fin oplevelse med Hideaway

4,0

alene til intern orientering og så I kan få justeret jeres egen vurdering af hotel

Ok hotel, dog mange børn ( engelske og larmende ). Tilladt at have "mindre "hund, hvorfor vi i 3 døgn have naborum med hund der gøede ofte også om natten, - særligt når den var alene. Vandrør sprang natten til fredag med vand fra loft i hele badeværelse og vandskader på gang og tilstødende lokaler tillige, fortsat under udbedring ved afrejse m.v. Ingen orientering efterfølgende, samme værelse og først ved vores afrejse, da vi afgav kritik herom, fik vi pæn kompensation for det døgn. Værelse havde vel balkon, men lå ud til befærdet vej og rutebusser etc. det meste af døgnet. Aircon virkede ofte ikke og vi reklamerede forgæves herom. Maden gennemsnitlig - med undtagelse af morgenmaden der var fremragende - men ellers bestemt ikke nogen oplevelse i et ofte oplevelse af tjenerne ikke hørte bestilling korrekt olign. Sagt på en anden måde jeres beskrivelse og annoncering af hotellet er bestemt ikke korrekt i forhold til det vi oplevede. Hotellet virkede faktisk lidt træt og har sikkert sat andre normer for at få større umiddelbar belægning.........det kan ikke anbefales og den del var en skuffelse. mvh. Andreas
10,0

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 8,0 af 10
Baseret på 4 anmeldelser