Rejser til Cala Mondrago

En rejse til Cala Mondrago betyder fred og stilhed - omringet af Mondrago naturparken. Dette rejsemål ligger afsides og uspoleret, og gør det til en idyllisk feriedestination. Det ligger på Mallorca's skønne sydlige kyst, og Cala Mondrago er det perfekte sted at opdage noget af øens mest naturlige skønhed. Med skjulte sandvige og et perfekt klart køligt vand, gør stranden til det perfekte sted for familier og par. Dem som snorkler vil være i deres rette element på Cala Mondrago, medens naturelskere vil nyde de enestående gåture, som man kan finde rundt om rejsemålet. Du vil have svært ved at vælge mellem alle de mange aktiviteter, underholdninger og muligheder om aftenen. Destinationen er hyldet som en af Spaniens smukkeste ferie destinationer.

Velkommen til Cala Mondrago med Hideaways, vi er specialister i rejser til Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Ønsker du mere frihed og selv at stå for madlavningen i ferien, så tilbyder vi også mulighed for at bo i en fejelejlighed eller villa på Mallorca. Bestil din rejse til Cala Mondrago som en samlet pakkerejse inkl. hotelophold, flyrejse, lejebil eller transfer tur/retur fra lufthavnen i Palma. Vil du hellere selv arrangere rejsen så kan du naturligvis også blot booke dit hotel igennem Hideaways. 

Uspolerede omgivelser

Dase i det varme solskin er ofte muligt på Balearerne ved Cala Mondrago's fantastiske strand. Det bløde hvide sand er ideelt for de små at lege i, og vandet er ikke for dybt - ideelt for børn at plaske i. Som en af de skønneste strande på Mallorca, er den ofte overfyldt i sommermånederne - men dette tilfører også en uimodståelig atmosfære. En kort gåtur langs promenaden tager dig til livligere steder som Cala D'or, et resort med masser af barer og klubber, hvis du drømmer om underholdning om aftenen. Meget af nattelivet foregår på hotellerne, men hvis du ønsker en aften inde i byen, så tag til Porto Petro Harbour , og nyd de skønneste autentiske tapas du nogensinde har spist. Gåture og cykelture er begge populære måder at krydse det skønne landskab på i Mondrago Natural Park. Med dens uforstyrrede omgivelser, er det et imponerende dyreliv man kan opleve.

Hvad enten du er en ivrig fuglekender ,der er villig til at tilbringe tid i vådområder ,eller en familie med frygtløse udfordringer, så er ferier i Cala Mondrago helt sikkert lige dig.
Hvis du hellere vil længere væk, er Palma det perfekte sted for en dagstur. Blot en times tur i bil, og du vil opleve denne hovedstad fyldt med museer, gallerier og kulturelle steder i massevis. Besøg kirken eller gransk blandt tilbuddene i Mercat de L'Oliver, det største fødevaremarked i byen.

>> Prøv også en rejse til Alcudia
>> Læs om pakkerejser til Mallorca

Læs mere om Cala Mondrago

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Populært på Mallorca

Finca Can Estades
Spanien, Mallorca, Calvia
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Afstand til havet: ca. 8 km
  • Pool
Favorit
Portals Hills Boutique Hotel
Spanien, Mallorca, Portals Nous
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool
Favorit
Lindner Golf & Wellness Resort
Spanien, Mallorca, Portals Nous
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér