Rejser til Can Pastilla

Can Pastilla er en stille fiskerby, som samtidig er en attraktiv ferieby. Byen hvor livet mest foregår omkring havnen og hovedgaden, har trods den udbredte turisme på Mallorca bevaret sin traditionelle charme.

Der er ikke langt til Can Pastilla fra Mallorcas hovedstad Palma eller fra lufthavnen. Desuden er der gode muligheder for at komme omkring i området, hvis altså du kan løsrive dig fra den smukke strand. Selvom Can Pastilla er meget roligere end de nærliggende festbyer Magaluf eller El Arenal, har byen alligevel sit eget stilfulde natteliv. I stedet for hele natklubber finder du i højere grad cocktailbarer og restauranter ned til stranden.

Can Pastilla er karakteristisk spansk af udseende med bygninger i lyse farver indrammet af veje med masser af træer. Lejer du en cykel, kan du tage på opdagelse i lokalområdet eftersom de tre resorts Can Pastilla, Playa de Palma og El Arenal forbundet af promenade. Nyd alle seværdighederne med en cyeltur i solskin. Hvis du er på udkig efter en afslappet men smuk destination på Mallorca, er Can Pastilla på mange måder helt ideel.

Stranden ved Can Pastilla er bred med fint hvidt sand, der skråner svagt ned i havet. Den er ganske vist kun et par hundrede meter lang, men fører ind i det nærliggende resort Playa de Palma, hvorfra stranden fortsætter 4 km videre. Hele denne strandstrækning har 15 balnearios, som er små strandhytter med kiosk, toiletter og brusere.

Promenaden bag stranden er bilfri og rig på butikker, barer, caféer og restauranter. Faciliteterne er generelt gode med steder at leje liggestole og parasoller, og der desuden en bred vifte af vandsportsaktiviteter lige ved hånden som vandcykler, paragliding og bananbådsture. På en ferie i C'an Pastilla får du stranden lige uden for døren og hovedstaden Palma inden for rækkevidde.

Oplev Mallorca med Hideaways, vi er specialister i rejser til øen. Vi tilbyder håndplukkede hoteller og ferieboliger i Can Pastilla og på andre rejsemål på Mallorca, f.eks. i Alcudia. Rejs i det antal dage du ønsker og fra alle lufthavne.

Læs mere om Can Pastilla

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Information og fakta

Jeg har her samlet lidt information og fakta til din rejse til Can Pastilla

Strande

Can Pastilla byder på et par familievenlige strande. De er begge bløde at ligge på, og ved den ene har man lavet en mur mod havet for at skabe roligt, bugtlignende vand. Lidt herfra finder du starten på Playa de Palma - den har Blå Flag og strækker sig over 4 km.

Vandreture ved havet

En palmepromenade forbinder Can Pastilla med Arenal og Playa de Palma. Den er fyldt med caféer og cocktailbarer. Du vil også finde masser af balnearios undervejs - de er rustikke strandhytter, der sælger kolde drikkevarer, så du kan nemt få en forfriskning. Alternativt er der også et mini-tog, der kører mellem feriestederne.

Udflugter til Palma

Springer du på en bus eller tager taxi, kan du være i hjertet af Mallorca's kosmopolitiske hovedstad på under en halv time. Sigt efter det gamle kvarter, hvor du genkender byens karakteristiske gotiske katedral. Du kan vandre i bilfri, smalle gader, udforske museer, paladser og fredelige gårdhaver. Der er også en stilfuld lystbådehavn, du bør lægge vejen forbi.

Seværdigheder

Palma Akvarium, der ligger mellem Can Pastilla og Playa de Palma, er en sjov, lærerig oplevelse for alle aldre. Her er 25 akvarier, som rummer en bred vifte af middelhavsarter, samt 24 med tropiske fisk og den dybeste hajetank i Europa - fodrings. Udenfor er der et legeområde for børn og middelhavs- og junglehaver.

Hovedstaden Palma er naturligvis også et must-see med charmerende smalle gader, historiske seværdigheder, museer, fortovscaféer og smarte butikker. Blandt byens mest kendte seværdigheder er den gotiske La Seu-katedral, Palacio Real de La Almudaina og Castell de Bellver.

Palma by

Mallorca hovedstad, Palma, ligger kun få minutters kørsel fra Can Pastilla. Byen som er et kulturelt knudepunkt på Mallorca, er en oplagt mulighed for at få lidt afveksling fra strandlivet i Can Pastilla. Halvdelen af øens befolkning bor i denne dynamiske by, som er kendt for sine monumenter og arkitektur. La Seu katedralen er Palmas vartegn og et dramatisk eksempel på gotisk arkitektur. Det tog over 400 år at fuldføre den imponerende katedral. De mange snoede og brostensbelagte gader i den gamle bydel gemmer på en uventet, historisk side af Mallorca.

Spil en runde golf

Golf er en meget populær fritidsaktivitet på De Baleariske Øer - ikke mindst på Mallorca. Men er du endnu ikke klar til at score et hole-in-one ud på greenen, er der Golf Fantasia. Denne minigolfbane har trebaner i et tropisk tema med vandfald og frodige eksotiske planter.

Mad og drikke

Det lokale udvalg af spisesteder bærer præg af turismen. Så vær forberedt på at udvalget i Can Pastilla er ret internationalt med burgere, pizza, karry og nachos som faste elementer på de fleste menuer. Can Pastilla holder dog stadig også fast i sin fiskerkultur med nogle gode fiskerestauranter, der serverer for eksempel dampede muslinger og grillet calamari. Pimientos de Padrón er et godt valg som en forret, der kan deles mellem venner. Typisk for Mallorca er disse små grønne paprika let stegte i olivenolie og derefter drysset med salt. Pas på - selv om de normalt er milde, kan du af og til støde på en stærk peber! Sammen med aioli er det en god start på et måltid.

Den spanske favorit, tapas, fås naturligvis i alle barer og restauranter. Disse småretter er oplagt til at dele og er en god mulighed for at blive introducere til nye smage og spændende kombinationer. Nyd det hele med et glas rødvin eller sangria for at fuldende den klassiske spansk stil.

Populært på Mallorca

Hotel Mirabó de Valldemossa
Spanien, Mallorca, Valldemossa
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Afstand til havet: ca. 5 km
  • Pool
Som Far Hotel
Spanien, Mallorca, Alcudia
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool
Iberostar Grand Hotel Portals Nous
Spanien, Mallorca, Calvia
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér