Estoy enamorado – ved du, hvad det betyder på spansk? Det betyder såmænd noget så basalt som, at ”jeg er småforelsket”. Hotel Predi son Jaumell på Mallorca er navnet på min ’udkårne’ og glæder mig til at byde dig velkommen til en mallorcinsk oase, hvor der ikke er ret mange detaljer, der er overladt til tilfældighederne (hvis der overhovedet er nogle). Velkommen til en karakterfuld finca i de gode smagssansers tjeneste – her kan du boltre dig i rolige naturomgivelser, men samtidig være inden for behagelig køreafstand til østkystens strande og små kystbyer som for eksempel Cala Ratjada med det krystalklare vand.

Amalie Højland
Besøgt af
Amalie Højland

Hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte – for hvis du skal have en bid af alle detaljer, så vil en beskrivelse blive lidt længere end de fleste andre. For er der noget, som Hotel Predi son Jaumell har formået, så er det at skabe en tidsløs elegance uden at det på nogen måder bliver stift. Her er det til gengæld de bløde værdier, der har fået fokus, og det kan du som gæst nyde godt af – og du mærker det lige fra det varme førstehåndsindtryk, når du ved ankomsten bliver mødt af Jaumell-teamet, der skal sørge for en god start på din ferie.

Rustikt, chic og romantisk

Et af hotellets varemærker er at være tro mod sine rødder, der kan dateres tilbage til det 17. århundrede, dengang hvor Predi son Jaumell fungerede som en klassisk mallorcinsk finca. Dermed har gården alle dage haft kalkstenene plantet solidt i den spanske muld, da den afslappede atmosfære i den grad er bevaret. I dag er stemningen forvandlet til et lille, moderne boutique-hotel, hvor gæster fra nær og fjern ynder at tilbringe en weekend, en uge eller endda længere tid for at komme helt ned i gear med tid til at pleje tosomheden. Tag gerne et kig på billedgalleriet imens du læser, for så kan du bedre følge med i den stemning, som jeg forsøger at beskrive…

My name is Genestra…Andreu Genestra

Det er navnet på endnu en af Predi son Jaumell varemærker. Han er måske en af Mallorcas bedste køkkenchefer, og de spisende gæster elsker hans tryllerier på tallerkenen. For Andreu Genestra har 2014 været et særligt år, for her er han blevet beriget med den eftertragtede Michelin-stjerne på sit CV indenfor klassiske, mallorcinske opskrifter med et moderne og kreativt strejf. Se videoen herunder – og så kan du samtidig se, at humor også kan være en del af processen indenfor veltilberedt mad: )

Glæd dig til at sætte tænderne i hjemmelavede kreationer, hvor langt de fleste af råvarerne stammer fra egen urte- og køkkenhave. Selv olivenolien kommer fra de landskaber, som du som gæst kan betragte fra hotellet.

Selvsamme Andreu Genestra er en eftertragtet mand, og det samme er bordene i hans restaurant. Det anbefales derfor på det kraftigste, at du bestiller bord på hans Michelin-restaurant inden din ankomst til Predi son Jaumell. Du kan benytte denne mailadresse: reservas@andreugenestra.com.

Nu er det jo ikke hver dag, man har lyst til at svinge sig i de højere gastronomiske luftlag, så det kan være godt at vide, at hotellet også har en bistro, Senzill, med en mere afslappet og uformel atmosfære. Her kan du få a la carte-retter til både frokost og middag og diverse drikkevarer i løbet af dagen – alt sammen kan nydes på terrassen under pergolaen.

 

…og så til morgenmaden og frokosten

Nu troede du måske lige, at du ikke skulle høre mere om mad?! Men vi er kun nået til ”forretten”, så her kommer lidt information om dagens øvrige måltider.

For en god start på dagen er som bekendt ikke at kimse af – og den har de også fanget på Predi son Jaumell. Derfor; sæt gerne god tid af til at komme rigtig i gang med dagens afslapning og sæt dig til et typisk mallorcinsk morgenbord med alt fra friskpressede juicer, marmelade, hjemmelavede oste og yoghurt. Her er ikke noget, der hedder: Det har vi ikke! Så hvis du har specielle ønsker til din morgenanretning, så er det bare med at forhøre dig, for der er som udgangspunkt ikke noget, som Predi son Jaumell ikke er leveringsdygtig i for at ”kickstarte” dig: )

Hvis du ikke har planlagt at være uden for matriklen til frokosttid, så kommer du ikke til at hoppe sulten i pølen, for i løbet af dagen kan du bestille et udvalg af forskellige tapas, frisk fisk og grillet kød – eller hoppe direkte til desserten…det er vel ferie!

Hvad skal - eller rettere - kan du lave?

Nå, nu skal det hele jo heller ikke handle om mad, så lad os tage et kig på de forlystelser, som ligger lige til højrebenet at kaste sig ud på en afslappende ferie til Predi son Jaumell. Hvad enten du har lyst til at blive på hotellet eller begive dig ud på eventyr udenfor husets rammer, så er der flere valgmuligheder.

Kom helt ned i første gear og brug dagen på at ligge ved den opvarmede swimmingpool i de bløde lounge-solstole, hvor du selv bestemmer, hvor meget solen skal skinne, mens du daser, for der hører en lærredsparasol i doucede nuancer til hvert ”solstole-par”.

Hvis du hælder mere til de aktive muligheder, så er der på stedet mulighed for at leje en cykel, hvor du indenfor kortere afstande når nogle af de gyldne sandstrande, som Mallorca er kendt for. Det kunne være Cala Agulla, der ligger ca. 3,5 km fra hotellet – og hvis du er mere til “langdistance”-kørsel, så læs mere under vores afsnit med ’afstande og attraktioner’ for at have nogle punkter på kortet at køre efter. Bare husk at pakke badetøjet med, for man ved jo aldrig…det kunne jo være, at det ville blive tiltrængt med en dukkert undervejs.

Hvis du har bestilt en lejebil (kan anbefales) vil det være oplagt at hive en dag eller to ud af feriekalenderen og begive dig ud på kulturelle og gastronomiske oplevelser – Mallorca har nemlig den fordel, at øen er overkommelig afstandsmæssigt, og indenfor en times kørsel kan du nå langt fra A til B. Igen vil jeg henvise til vores afsnit med afstande og attraktioner, hvor du sikkert kan finde inspiration. Det kunne jo også være, at du en dag vil slå et slag for golfen, tage på bådtur og nyde Middelhavsøen fra vandsiden?

Derfor kommer vi gerne tilbage

Her får du romantik, gedigen service og gourmetmad for alle pengene – og så er standarden i øvrigt lige som vi nordboere elsker den: Nedtonet og uformel luksus! Her bor du i fredelige omgivelser med mandeltræer og ’grønt for øjet’ lige udenfor husets matrikel.

Du kan være aktiv, du kan koble totalt af. Du kan spise hjemmelavet og lækker mad. Du kommer i hvert fald højst sandsynligt hjem i en noget mere afslappet tilstand og muligvis også ’et par gram’ rigere - i hvert fald, hvis du spørger Andreu: )

Læs mere om Predi Son Jaumell Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,2 Vores gæsters
bedømmelse
394 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Kystby og andre restauranter, Cala Ratjada – ca. 3,5 km
 • Nærmeste strand, Son Moll – ca. 3,5 km
 • Charmerende Palma – ca. 81 km
 • Kunstnerbyen Deia – ca. 105 km
 • Valldemossa – ca. 95 km
 • Pittoreske Puerto de Pollenca – ca. 54 km
 • Smukke, smukke Cap de Formentor – ca. 53,5 km
 • Stranden ved Torrent de Pareis – 85,5 km
 • Jetset-byen Puerto Andratx – ca. 111 km
 • Palma lufthavn – ca. 78,5 km
 • Perlebyen Manacor – ca. 27,5 km
 • Sko og lædervarer i Inca – ca. 59,5 km
 • Dragegrotterne, Cuevas del Drach – ca. 27 km

Værelser

Hotel Predi son Jaumell har et ideelt antal værelser, 24 er det blevet til. Lige tilpas for at bevare den intime stemning, der i særdeleshed er en af årsagerne til, at du skal vælge netop adressen Carretera Cala Mesquida som din næste feriedestination.

Hvert enkelt værelse har sit eget udtryk, og de har alle den røde tråd med at indgå i stilen ”mallorcinsk rustikt” med detaljer som lækre senge med tilhørende puder i alle hårde og bløde afskygninger. Desuden kurve og håndlavede krukker, der er udvalgt til værelset, og de lyse gardiner og stribede tæpper er med til at sætte prikken over I’et. For at give dig et indtryk, så se gerne med i billedgalleriet ovenfor, så er det nemmere for dig at følge med i, hvad vi mener med netop den mallorcinsk, rustikke stil, hvor standarden ikke fejler noget.

Juniorsuiterne "m. udsigt til haven" har egen møbleret terrasse. Fra alle suiterne er der  udsigt til haven eller de omkringliggende landskaber. Gæsterne i suiter uden egen terrasse har også mulighed for at slå sig ned udendørs i nogle af hyggekrogene med havemøbler eller en hængekøje under et skyggefuldt træ. Indenfor kan du også sagtens få tiden til at flyve afsted med de minimalistiske detaljer, som fanger øjets opmærksomhed. Nogle af badeværelserne er en-suite med selve soveværelset – altså et lyst og åbent rum med Aveda toiletartikler, badekåber og bløde håndklæder.

Her findes tre forskellige typer suiter - alle er rummelige, smukt møbleret og holdt i elegante lyse farver:
Juniorsuiter
Garden-juniorsuiter beliggende i stueplan har stor privat terrasse
Grand-suiter er de mest ”overdådige” med stor opholdsafdeling

Af faciliteter kan nævnes

 • Minibar
 • Aircondition
 • Gratis safetyboks
 • Gratis WiFi
 • LCD-fjernsyn
 • En-suite badeværelse
 • Hydro-massage med badekar
 • Bruseniche
 • Hårtørrer
 • Badekåbe, tøfler og toiletartikler

 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Predi Son Jaumell Hotel :

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Carretera Cala Mesquida, Km 1 Desvío Camino Son Moltó
07580 Capdepera

Koordinater

Latitude: 39.7137
Longitude: 3.4289

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Mallorca, Manacor
 • Nærmeste lufthavn: 58 km
 • Nærmeste strand: ca. 12 km
 • Pool
Spanien, Mallorca
 • Nærmeste lufthavn: 39 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Mallorca
 • Nærmeste lufthavn: 35 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi