Rejser til Colonia Sant Jordi

Rejser du til Mallorca for at holde en afslappende badeferie, er Colonia Sant Jordi på den sydvestlige kyst et godt valg. Det er nemlig i dette område, at du finder nogle af den spanske ferieøs smukkeste og mest upolerede badestrande såsom Ets Estanys, Es Trenc, Es Dolç og Es Carbó. Det der engang blot var en lille, søvnig fiskerby er da også med årene blevet et populært rejsemål på Mallorca. Alligevel har man formået at bevare meget af den oprindelige charme i Colonia Sant Jordi. I den lille havn ligger der da også stadig adskillige små fiskerbåde og net på kajen, men de har dog fået selskab af lystbåde. Tilsvarende er de oprindelige få tavernaer i byen med årene blevet suppleret med talrige restauranter og barer, som man kan forvente i en ferieby.

Familievenlig badeby

Sammenlignet med nærliggende Cala d’Or, er nattelivet i Colonia Sant Jordi dog noget mere afdæmpet. Det er da som regel også i højere grad mulighederne for at holde en aktiv ferie med vandreture, sightseeing og naturligvis masser af badning, der tiltrækker besøgende til Colonia Sant Jordi fremfor nattelivet. Der er således overraskende mange sportsfaciliteter i byen, som desuden er vært for tilbagevendende sportsbegivenheder som for eksempel et ironman-løb.

Skulle du trænge til lidt adspredelse fra det tilbagelænede strandliv, er Colonia Sant Jordi et godt udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter på Mallorca. I nærområdet er en bådtur ud til den lille ubeboede ø Cabrera for eksempel for at opleve uberørt natur (husk snorkel!) ligesom det inde på land er oplagt at udnytte muligheden for at udforske et af øens mest kendte vinområder. Vinbyen Felanitx er således inden for kort køreafstand. På vejen kan du eventuelt også besøge Ses Salines, der ligesom Colonia Sant Jordi er kendt for udvinding af salt. På østkysten kan du i Mondragó-naturparken opleve et rigt fugleliv samt nyde idylliske badevige.

Strande og udflugtsmål

Du behøver i princippet ikke forlade Colonia Sant Jordi for at finde det, du har brug for i løbet af ferien. Men vil du opleve det lidt mere traditionelle Mallorca, kan det varmt anbefales at besøge nogle af landsbyerne lidt inde i landet. I nærområdet er for eksempel landsbyen Campos et besøg værd. Faktisk kaldes Colonia Sant Jordi sommetider for Port de Campos, da der blot et kvarters kørsel mellem de to byer. Afpas gerne din tur til denne lidt søvnige middelalderby med en af de to ugentlige markedsdage, hvor du både kan gøre et godt køb og få et lille indblik i det ægte Mallorca. Der er i øvrigt også et ugentlig marked i Colonia Sant Jordi (onsdag).

Har du lyst til at shopping er større byer som Lluchmayor, Palma og Manacor også inden for rækkevidde, hvis du har en bil til rådighed. Det er dog ikke til at komme uden om, at hovedattraktionen på en rejse til Colonia Sant Jordi er de nærliggende strande. Særligt den 3 kilometer lange Es Trenc umiddelbart nordvest for byen og Es Carbo lige syd for er i særklasse og steder, du og familien nemt kan få fordrive en stor del af ferien.

Sådan bestiller du din rejse til Colonia Sant Jordi

Som altid vælger du frit afrejsedato og rejselængde når du rejser med Hideaways. Vi er specialister i rejser til Colonia Sant Jordi og andre rejsemål på Mallorca hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Vil du selv arrangere rejsen kan du blot vælge at bestille dit hotel eller ferielejlighed igennem os. Ønsker du fuld tryghed i form af en pakkerejse som består af fly og hotel kan du nemt se alle flyafgange og sammenligne priser i søgemaskinen. Her kan du også tilføje en lejebil der står klar til dig ved ankomsten til Palma de mallorca lufthavn, eller en transfer tur/retur til dit hotel.

Læs mere om Colonia Sant Jordi

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér