Hotelanmeldelser af Continental Hotel

Læs personlige anmeldelser af Continental Hotel som ligger på Mallorca. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Continental Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

10,0

Bedste beliggenhed

Hvis man vil opdage Palma by ligger hotellet udmærket. Nær shopping, restauranter og de fleste seværdigheder. Fine værelser, god morgenmad og god service.
10,0

Dejligt hotel og god service

Overskriften siger det hele og dertil var morgenmaden virkelig god. Der var også god service ved opbevaring af bagage både før og efter tjek in/out.
9,7

Rent og rolig hotel.

Meget renligt og rumligt hotel med hjælpsomt personale. I nærheden af det centrale Palma. Smukke værelser. Lidt hårde senge desværre. Fantastisk morgenmad med stort udbud af det meste. Stor bar med rigeligt med siddepladser. Taxi tager ca. 20 minutter fra hotellet til lufthavnen. Sig til i receptionen så kommer taxien inden for 5 minutter.

Hideaways' gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,9 af 10
Baseret på 3 anmeldelser