Det siges at ordet ”hygge” er et dansk begreb og ikke kan oversættes til andre sprog – men jeg tør godt vædde med, at lige præcis her på Es Moli Country House Hotel på Mallorca findes der også en spansk version af netop hygge. Og det kan i øvrigt godt tåle at stå med store bogstaver.

Mikkel Krohne-Sørensen
Besøgt af
Mikkel Krohne-Sørensen

For ud over de historiske rammer fra 1800-tallet, så er der en særlig ånd her på adressen i udkanten af Deia, der siges at være en af Mallorcas mest pittoreske bjerglandsbyer. Velkommen til ’familien’ Es Moli, der glæder sig til at byde dig varmt velkommen – det garanterer jeg!

Uanset om det er Fransisco, Aina eller Isabel, der bliver den første til at hilse dig velkommen på Es Moli, så vil du med det samme mærke, at du behandles som en hver anden stamgæst. For er der noget, teamet bag dette historiske hotel har formået, så er det at få deres gæster til at føle sig hjemme og som en del af ’familien’.

Leder du efter 180 graders panoramaudsigt?

Så har du fundet stedet! Es Moli er nemlig beriget med en beliggenhed, der kan tage den geografiske pust fra de fleste. Fra fællesområderne – f.eks. haven og terrasserne er der view til enten Middelhavet, Tramuntana-bjergene eller Deia, og jeg tør godt love, at du end ikke som årlig tilbagevendende stamgæst bliver ’træt’ af udsigterne herfra 300 meters grænsen over havets overflade.

Blot 700 meter fra Es Moli ligger Deia, der er kendt som en af Mallorcas mest maleriske og rustikke landsbyer, og med sine omtrent 800 indbyggere fornemmer du den intime, spanske stemning krydret med kunstnerisk atmosfære. For her i de smalle stræder ligger små gallerier og butikker med kunsthåndværk side om side til de små caféer, hvor de lokale beboere (og gæster fra det store udland) gerne mødes til en kop café con leche morgen som aften. Desuden findes her et fint, lille udvalg med restauranter som du i gåafstand kan prøvesmage under din ferie her på Es Moli, hvis du en aften ønsker at spise ’ude i byen’.

Husk badetøjet!

Hvis du hungrer efter ’sol og bad’ så er der ikke langt til de nærmeste bugte og strande. Den tætteste er klippestranden, Cala Muleta, med det krystalklare vand, ligger ca. 1½ km fra hotellet. Du kan enten tage din lejebil, leje en cykel eller unde dig selv at være lidt magelig og tage shuttlebussen, der kører t/r ca. 4 gange dagligt fra Es Moli. Du kan nyde godt af hotellets høje serviceniveau, for her findes et plateau ved bugten, der er forbeholdt hotellets gæster.

Derfor skal du vælge Es Moli Country House Hotel

Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, hvorfor du skal vælge dette familiære Mallorca-hotel til den næste ferie, så giver vi dig gerne et par ekstra gode grunde, for ud over den uformelle service og den naturskønne beliggenhed ved landsby og Middelhav, så finder du her på matriklen flere fristelser, som vi endnu ikke har nået at fortælle dig.

 • Et hyggeligt (ja, her kom ordet til sin ret igen: ) pool-område med…
 • Solstole og cafémiljø (hvor Fransisco gerne kommer og serverer for dig)
 • En restaurant med udendørsservering ’con panorama-view’ 
 • Faciliteter som wellness (massage m.m.), cykeludlejning og tennis
 • Tapas-, pool- og loungebar med alt fra lette retter, spanske vine og cava

Godt at vide om Es Moli på Mallorca

Uanset om du ønsker at holde ferie med stort F og ikke rykke dig ud af stedet fra ankomst til hjemrejse, så vil jeg anbefale dig at have en lejebil til rådighed – for det kunne jo være, at du blev fristet af at tage på oplevelse rundt om på øen, f.eks. til Formentor-halvøen, til Valldemossa eller Palma. Og så kan du desuden bruge bilen som transport fra lufthavnen til og fra hotellet, en frihed som mange af vores gæster sætter pris på. Hos Hideaways har vi altid dagens bedste priser på lejebiler i alle kategorier, som du kan læse mere om i step 2, når du har søgt dine ønskede rejsedatoer.

Apropos biler. Selvom Es Moli Hotel ligger natursmukt og fredeligt, så kan det ikke undgås af og til at høre de lokale forbipasserende og deres biler på landevejen, da vi befinder os i byzonen til Deia. Hvis du alligevel fravælger lejebil under opholdet og selv finder alternativ transport fra lufthavnen, så kan det være, at du vil leje en cykel for at komme rundt og se lidt nærmere på lokalområdet? Det er heldigvis ikke besværligt at arrangere, for på hotellet er de behjælpelige med leje af forskellige typer af cykler – fra bycykel til mountainbike.

Restauranten på Es Moli er sæsonåben fra maj til september, og Tapas-baren er sæsonåben fra juni til september - for både restauranten og Tapas-baren er sæsonåbningen dog afhængig af vejret, hvorfor den kan variere. 

Der er ca. 125 trin fra hovedhuset op til annekset, hvorfor Es Moli ikke ikke kan anbefales til gangbesværede.

 

Video: Se bl.a. en drone flyve over Es Moli Country House (bemærk at videoen ikke har lyd).

Læs mere om Es Moli Country House Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

9,4 Vores gæsters
bedømmelse
617 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Landsby og andre restauranter, Deia – ca. 700 m
 • Nærmeste strand, Muleta – ca. 1,5 km
 • Charmerende Palma – ca. 33 km
 • Valldemossa – ca. 10 km
 • Pittoreske Puerto de Pollenca – ca. 78 km
 • Smukke, smukke Cap de Formentor – ca. 79 km
 • Stranden ved Torrent de Pareis – 43 km
 • Jetset-byen Puerto Andratx – ca. 56 km
 • Palma lufthavn – ca. 36 km
 • Perlebyen Manacor – ca. 77 km
 • Sko og lædervarer i Inca – ca. 46 km
 • Dragegrotterne, Cuevas del Drach – ca. 91 km

Værelser

Som et ægte gemmested findes her på Es Moli Country House Hotel flere bygninger med værelser. Her er totalt 86 stk. beliggende enten i hovedhuset eller i annekset lidt længere oppe i terrænet (forbundet med trappe i haven – ikke for gangbesværede). Du kan bl.a. vælge imellem enkeltværelser, dobbeltværelser, superior, juniorsuiter og panoramasuiter med eller uden balkon.

Du kan se kategoriseringerne inkl. værelser med balkon i step 2, når du har valgt dine rejsedatoer, men uanset hvilken værelsestype, du vælger, så er her en rød tråd – hvad enten det er i hovedbygningen eller i annekset. For ligesom resten af huset, så er her et klassisk og historisk islæt med bjælker i loftet, håndskårne sengegærder og udsigt til enten Tramuntana-bjergene, Deia og dalen eller Middelhavet. De er alle af forskellig størrelse grundet bygningernes tidligere virke som herresæde – og dermed var det ikke fra begyndelsen meningen, at her skulle være et lille hotel, hvilket giver stedet endnu mere sjæl og charme.

I annekset findes 16 værelser (10 dobbeltværelser med dal- og bjergudsigt og uden balkon og 6 superiorværelser med balkon, hvoraf flere med udsigt til havet og byen).

I hovedbygningen findes 60 værelser, og det er da også her, at langt de flest værelsestyper er indrettet. Her er nemlig 44 superiorværelser (de fleste med balkon) og udsigt til enten dalen, havet, Deia eller haven på Es Moli.

Desuden er her 16 dobbeltværelser med samme udsigt som superior-værelserne. Selvom her ikke er balkon, så anbefales denne værelsestype til familier med store eller små børn.

Her er også relativt store enkeltværelser med og uden balkon med udsigt enten til bjergene eller haveområdet. Værelserne med balkon har endda en hængekøje, hvor jeg ikke skulle presses til at tage en lur i siestaen: )

Sluttelig er her selvfølgelig også juniorsuiter og panoramasuiterne, hvor hovedparten enten har balkon eller terrasse. Udsigten varierer, men du kan glæde dig til enten at bo med udsigt til Deia, dalen og haven eller endda have havudsigt. Her er ekstra god plads med opholdsstue og soveværelse i samme rum – og hvis I er en familie, der gerne vil have to værelser, så kan juniorsuiterne ved forespørgsel sammenlægges med en dør imellem.

Selvom værelserne – uanset type – er charmerende og velholdte, så vil vi hælde til at give dem 3+ da stilen er meget klassisk inspireret. De gode stjerner får de på grund af 1) udsigterne, 2) faciliteterne og 3) valgfriheden til at vælge den type, der passer dig bedst.

Faciliteter på værelserne

 • Gratis WiFi
 • Aircondition og klimaanlæg (juni-september)
 • Dobbeltseng eller to adskilte madrasser
 • Safetyboks
 • Telefon og satellit-TV
 • Roomservice i hovedbygning
 • Minibar, te- og kaffefaciliteter
 • Badeværelse med bruseniche el. badekar
 • Badetøfler og badekåbe
 • Hårtørrer og toiletartikler

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Es Moli Country House Hotel:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Carretera Valldemossa-Deia Deia
07179 Valldemossa -mallorca

Koordinater

Latitude: 39.7467
Longitude: 2.6431

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Mallorca
 • Nærmeste lufthavn: 35 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Mallorca
 • Nærmeste lufthavn: 46 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Mallorca
 • Nærmeste lufthavn: 50 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi