Hotelanmeldelser af Es Port Hotel

Læs personlige anmeldelser af Es Port Hotel som ligger på Mallorca. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Es Port Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,5

Skønt hotel

Skønt hotel med gode faciliteter og perfekt beliggenhed.
8,8

Høj hygge-faktor i nærheden af stranden.

Meget hyggeligt hotel med flot indrettede værelser og med godt badeværelse der desuden leverer Rituals produkter såsom shampoo, sæbe og lotion. Havde personalet været lidt mere serviceminded havde Es Port fået 5 stjerner.
10,0

10,0

Super super hotel.

Et hotel som er meget lækkert. Ligger på et stort område på 15-20 fodboldbaner i flere plan og indeholder en masse lækre faciliteter. Man bør ikke være dårligt gående, da der er en del trapper. Meget rent og pænt. Fantastisk morgenmadsbuffet og mulighed for at spise på hotellet 2 steder.
9,2

Alt er smukt her

Hotel Es Port er en lomme hvor tiden står stille og hvor man finder ly for hverdagen stres. Det gamle kloster emmer af ægthed og giver ro på grund af ægtheden - autenciteten kombineret med det nye luksus gør vi kommer igen.

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,5 af 10
Baseret på 5 anmeldelser