Familieferie på Mallorca

Hold ferie med hele familien på Mallorca med Hideaways, specialist i rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger

Mallorca har noget for enhver smag. Her på La isla bonita venter masser af op-levelser til hele familien. Fra de helt små til de allerældste - alle kan sætte pris på det tørre klima med dejligt vejr og den fantastiske natur på Mallorca.

Mallorca har både den type attraktioner, som familien kan nyde sammen, og de mere aldersspecifikke seværdigheder og tilbud. En tur ved stranden kan gøre alle glade og tilfredse. De små kan soppe i vandkanten, de lidt større svømme i vandet langs kysten, mens de unge dyrker vandsport og de lidt ældre bare nyder solbadningen på stranden med en kølig drink eller et stykke vand-melon i hånden.

Der er et fint natteliv på Mallorca, så unge og voksne kan slå sig løs ud på de sene nattetimer. Der er naturligvis også vandland og en række andre se-værdigheder i høj kurs blandt børnefamilierne. Er børnene lidt større, er der gode muligheder for at tage på vandreture sammen med hele familien rundt i øens mange interessante landskaber.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

Vælg det rigtige hotel eller feriebolig 

Er valget faldet på Mallorca som rejsemål til familiens ferie så gælder det om at vælge det rigtige hotel eller feriebolig og på en destination som Mallorca kan det være lidt af en udfrodring da du finder mange tusinde hoteller på øen. Hos Hideaways rejser vi flere gange om året på besøg hos vores hoteller og vi håndplukker udelukkende de steder hvor vi selv gerne vil holde ferie og som passe i konceptet. Du kan læse mere om de enkelte hoteller på Mallorca i mine personlige beskrivelser eller kontakte os for mere information og gode råd. Vil du hellere bo i en lejlighed så læs mere om ferieboliger på Mallorca her.

Jeg vil også anbefale dig at kigge forbi vores rejsetema om familiferie, her kan du læse om alle de hoteller og ferieboliger vi anser som de bedste til en rejse i familiens tegn.

>> Læs mere om familieferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller