Ferie på Mallorca

Hos Hideaways holder vi os til det, vi er gode til; rejser til Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din ferie.

Vi har her på siden samlet diverse informationer og fakta om Mallorca i Spanien. Du kan bl.a. læse om de forskellige rejseformer til ferieøen, som vi tilbyder. Jeg håber, at du finder inspiration til din ferie, og finder en rejse der opfylde dine øsnker og behov. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til rejsen, som ikke fremgår her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Nyd livet på hotel Hoposa Costa D’or på Mallorca

Foto: Hoposa Costa D’or er et af mange hoteller på Mallorca som er skabt til afslapning

Læs om Mallorca på vores blog

Jeg vil også anbefale dig at besøge vores blog. Her skriver vi indlæg fra vores egen verden og naturligvis også fra vores mange rejser til bl.a. Spanien og Mallorca. Har du et godt rejsetip om Mallorca, som du vil dele med andre, er du altid velkommen til at skrive en kommentar. Du kan også se flere fotos og finde links til andre hjemmesider, der skriver om den franske region. Læs blogindlæg om Mallorca

Flyinformation

Vil du have mere information om flyrejser til Spanien, og hvilke flyselskaber der flyver til Palma lufthavn på Mallorca, så har vi samlet informationer under flyferie til Mallorca. Du kan flyve med Hideaways fra Billund, Aalborg, Hamborg og Københavs lufthavn til Mallorca.

Rejsetemaer

Et godt tip er også altid at kigge nærmere på vores rejsetemaer. Her har vi opdelt hoteller og ferieboliger i temaer som familieferie, tæt på havet, godt til par, mad og vin, vandreferie og mange flere. Se alle rejsetemaer hos Hideaways

Hold ferie i Soller på Mallorca

Foto: Soller er en af de mange hyggelige byer du finder på Mallorca

Få inspiration til ferien på Mallorca

Hold ferie på Mallorca og vælg selv om du vil bo i ferielejligheder eller håndplukkede hoteller

Mallorca er den perfekte ferie-ø. Mallorca har simpelthen det hele - og du kan nå det hele på den næsten runde ø, hvor der aldrig er langt til en skøn seværdighed eller en dejlig strand. Ferie på Mallorca er både afslapning og oplevelser.

Med hovedstaden Palma de Mallorca kan Mallorca tilbyde en historisk tour de force gennem flere af fortidens store epoker. De velbevarede vidnesbyrd fra forne tider, der giver ferien på Mallorca en vigtig kulturel dimension, findes i Palma de Mallorcas vidunderlige gamle bydel - her er også den kæmpemæssige katedral at finde.

For mange er det bedste ved ferien på Mallorca nok det dejlige solrige vejr og øens helt vidunderlige natur. Du kan nyde strandene, bjergene, skovene. Øens mange forskelligartede landskaber er balsam for sjælen - og læg så hertil Mallorcas formidable mad og drikke. Ikke underligt at så mange foretrækker ferie på Mallorca.

Link til andre sider om Mallorca

 

Bestil din ferie til Mallorca online

Jeg håber, at du har fundet inspiration til din ferie på Mallorca med Hideaways. Ønsker du at bestille en rejse, er det nemt og sikkert online. Indtast i søgemaskinen hvilken lufthavn, du vil rejse fra, i hvilken periode, samt antal personer. Ønsker I mere end ét værelse eller én lejlighed, kan du også vælge dette. Tryk "søg rejse" og søgemaskinen finder ledige værelser og de billigste flybilletter til Spanien. Billeje, transfer, forsikringer og andre tillæg kan du læse om i step 2, når du søger efter priser til din ferie.

Se alle rejser til Mallorca

Se alle rejsemål i Spanien

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér