Ferieboliger på Mallorca

Med sine omkring 50 år på bagen som en vigtig feriedestination i Middelhavsområdet, råder Mallorca selvfølgelig over et bredt udvalg af ferieboliger af alle forskellige typer. Her er ferielejligheder på hoteller, på feriecentre og private lejligheder til udleje, og feriehusene kan findes i enhver standard.

Et spændende område med rustikke og individuelle ferieboliger, er Binisallem midt på øen. Her er mange tidlige gårde, eller fincas, omdannet til eksklusive ferieboliger, hvor man fra sin private swimmingpool har udsigt ud over det flade bondeland midt på øen. Fra sin liggestol kan man her følge årets gang i naturen og nyde planter og appelsinplantagerne, og man kan også nyde udsigten op mod bjergene. Området ligger ganske vist inde på øen, men med sin nærhed til både jernbanen Palma - Inca og motorvejen, kommer man hurtigt rundt på øen, og der er kun en kort køretur ind til Palma by.

Alcudia

Man kan naturligvis også finde mange dejlige ferieboliger ved øens store ferieområder, fx ved Alcudia på nordkysten. Mange kender komplekserne med ferielejligheder ved Alcudiabugten, måske ved færre, at man også her kan finde mange private huse og ferielejligheder med hver sin charme.

Palmabugten

Mange gæster, som bor ved Palmabugten, vælger at bruge en dag på at tage det gamle tog fra Palma til Puerto Sóller. Til gengæld er det de færreste, der overvejer at bo der. Det er en skam, for ved det gamle idylliske ferieleje ligger flere ferielejligheder; mange lidt oppe i landet. Her kan man bo midt på den fantastiske klippekyst, som løber langs den nordvestlige kant af øen, og have en fremragende udsigt ud over havet.

Et andet af øens store ferieområder, Palmabugten, har et væld af ferieboliger til leje; både i lejlighedskomplekser, men også private lejligheder. Drager man lidt længere mod vest, til markedsbyen Andraxt, og lejer en feriebolig her, får man mere en fornemmelse af det autentiske Mallorca.

Colonia de Sant Jordi

Længere vest på øen, fx ved Colonia de Sant Jordi, kan man finde ferieboliger, som også er unikke. Her findes steder, hvor man kan føle sig hensat til en spansk hacienda eller til den argentinske pampas. Begrebet ”Agroturismo” er udbredt på øen, og kan dække alt fra leje af en finca til en feriebolig i et hotel, der ligger på landet.

I det hele taget findes der så mange, og mange forskellige, ferieboliger rundt omkring på Mallorca, at det er nemt at skræddersy sin ferie og finde præcis den bolig, man gerne vil have!

>> Læs mere om ferieboliger

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér