Flyferie til Mallorca

Hos Hideaways finder du et spændende udvalg af flyrejser til Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller

Flyferier til Mallorca er det naturlige valg, hvis du vil direkte til øen så hurtigt som muligt for hos Hideaways kan du flyve direkte fra både Billund, Aalborg og Københavns lufthavn. Det er nemt og hurtigt at komme til dejlige Mallorca på en flyrejse med Hideaways og du er sikker på altid at få den billigste pris på flybilletten da vi sammenligner priser på fly fra alle flyselskaber som f.eks Norwegian, SAS, Vueling, Air Berlin m.f. Og jo hurtigere du er fremme, jo hurtigere kan du komme ud og nyde alt det, Mallorca har at byde på.

Du lander i lufthavnen ved Palma de Mallorca på en flyferie til Mallorca. Lufthavnen ligger ikke langt fra byen, og på den måde kan ferien starte for alvor, stort set så snart du træder ud af lufthavnen. Der er kun otte kilometer fra lufthavnen til centrum i Palma de Mallorca, der bugner af historiske og kultu-relle seværdigheder.

På en flyferie til Mallorca har du også muligheden for at bestille billeje direkte i lufthavnen ved Palma de Mallorca, så du hurtigt kan nå frem til dit hideaway - uanset hvor på øen det ligger.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér