Hotelanmeldelser af Bendinat Hotel

Læs personlige anmeldelser af Bendinat Hotel som ligger på Mallorca. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bendinat Hotel . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,1

8,4

Bedømmelse af Bendinat Hotel

9,8

Rigtigt godt

Rigtigt godt sted, kvaliteten over middel.
9,3

Fred og ro

Afslappende ferie i fantastiske omgivelser. Der er behov for store mængder vand i sommervarmen, afstand til nærmeste supermarked er ca. 1,5 km., ville være dejligt hvis vand kunne købes til rimelige priser på hotellet. Poolen blev en dag invaderet af 8 engelske, meget støjende børn i alderen 7-13 år, personalet reagerede først da gæster kontaktede dem, det hjalp ikke, børnene fortsatte deres ejerskab af poolen. Tror de var der omkring 2 timer. Hynderne på solvognene meget ulækre, fyldt med fugleklatter (bliver ikke taget ind om aftenen)
9,6

Et virkeligt fint hotel.

Hotel Bendinat ligger smukt direkte ned til havet. I nærheden af Palma og i gangafstand til Portals Nous. Vi foretrækker mindre hoteller og dette var perfekt, et fint poolområde for dem der vil ligge og samtidigt have skygge, på klipperne neden for hotellet der der flere muligheder for at slikke solskin. En rigtig god frokost og en hyggelig restaurant med både frokost og aften servering. Her kommer vi helt sikkert tilbage til.
10,0

Alt var godt !

Lækkert , hyggeligt, romantisk og velfungerende hotel
9,6

Fantastisk hotel

Vi boede 6 nætter på Hotel Bendinat i den nybyggede afdeling. Delvis havudsigt og herligt værelser, dog lidt hårde senge. En ganske lille pool men aldrig noget problem med solstole. Da hotellet ligger lige ved havet så er der en fantastisk udsigt fra restauranten, at sidde og spise deres fantastiske morgenmad med udsigt over havet er den perfekte måde at starte dagen på. Middag på hotellet kan også anbefales da maden er af højeste klasse og med et godt vinkort med gode spanske vine til at gøre middagen perfekt. Vi fejrede min søsters fødselsdag og restauranten var meget hjælpsomme med at arrangere middagen til perfektion.
10,0

Perfekt område og super fin service

9,0

Fredeligt og roligt i skønne omgivelser

Rigtig dejligt hotel og fantastisk service. Skønt værelse med dejlig udsigt til havet. Dejlig morgenbuffet og skøn restaurant. Dog kunne rengøringen godt være lidt bedre i betragtning af, at det er et 4-stjernet hotel. En forbedring kunne være, at det er tilladt at opbevare egen vand og vin i køleskabet i minibaren.
9,1

Lille perle!

Fantastisk hotel - en sand lille perle. Med den smukkeste udsigt ud over Middelhavet - skønne autentiske værelser, god service og skøn mad!

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,4 af 10
Baseret på 10 anmeldelser