Kulturrejser på Mallorca

Kulturrejser til Mallorca med Hideaways, specialister i håndplukkede hoteller og ferieboliger til din ferie.

Mallorca har en lang historie, der rækker tusinder af år tilbage, og særligt hovedstaden Palma de Mallorca har meget at tilbyde den kulturinteresserede feriegæst. Mallorca er et godt sted at tage på kulturferie.

Både den romerske, den byzantinske og den mauriske periode har sat deres tydelige præg på den mallorcinske kultur. Selv i dag finder man tydelige vidnesbyrd om de tidligere epoker. Kongepaladset La Almudaina var oprindeligt et arabisk bygningsværk, men blev senere ombygget af de kristne konger.

Et meget enestående historisk bygningsværk på Mallorca er den gotiske cirkelborg Beliver. Det var den første borg af denne type i hele Europa, da den blev bygget i 1311. En anden unik kulturskat er katedralen La Seu i Palma. Den 121 meter lange kirke er imponerende fra alle vinkler og ikke mindst indeni.

Oplev mallorca på en kulturrundrejse i bil, vi har sammensat et par spændende bilrundrejser. Læs mere om rundrejserne, kulturen på Mallorca, se foto, video og meget mere ved at klikke på nedenstående link.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

Mere om kultur på Mallorca

På vores blog skriver vi mere om kulturoplevelser på Mallorca, samt om andre emner som f.eks maden, naturen og historien. Få inspiration til din kulturrejse, se alle blogindlæg om Mallorca

 

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér