Langtidsrejser Mallorca

Lyder en langtidsferie med små, hyggelige familiedrevne hoteller, charmerende byer og uspoleret natur fristende? Så er Mallorca det rette rejsemål for dig! Trods sin popularitet gemmer den spanske middelhavsø stadig på et væld af unikke perler og ikke mindst hyggelige hideaways. Du kan vælge at rejse på langtidsrejse i nøjagtig det antal dage som passer dig og vi tilbyder afrejse fra alle lufthavne i Danmark.

Tid til eventyr og afslapning

Mallorca er oplagt til en langtidsrejse, da øen har et dejligt klima ikke bare om sommeren men også i vintermånederne. Desuden går livet videre på Mallorca også uden for højsæsonen, hvilket betyder at butikker, restauranter osv. holder åbent i byerne hvor de lokale bor. Søger du en langtidsferie og kan rejse i lavsæsonen som går fra oktober til marts, kan du finde virkelige gode hoteller eller ferieboliger på Mallorca til meget lave priser. Husk at rejser du på en langtidsrejse, er det ofte en fordel at have en lejebil, og også billeje er meget fordelagtig i lavsæsonen og hvis man bestiller billeje i flere uger.

Mallorca, den største af de baleariske øer, har i mange år været et af danskernes favoritrejsemål. Med årene er turisme blevet den øens hovedindtægt, men alligevel er især den sydøstlige og centrale del af øen stadig uspoleret. Når du rejser på langtidsferie på Mallorca med Hideaways bor du på små, rustikke hoteller og ferieboliger, som er perfekte udgangspunkter for at udforske øen i dit eget tempo. Herfra kan du for eksempel tage på udflugt til Palma, som er hovedbyen på Mallorca, hvor du i den gamle bydel kan gå på eventyr i smalle gader, som om aftenen summer af liv og er rige på gode restauranter og tapas-barer. Fordelen ved at tage på langtidsferie er, at du ikke blot har tiden til at besøge alle de berømte seværdigheder på Mallorca, men også til i ro og mag at finde de mere ukendte, unikke steder, som ofte byder på mindst lige så store ferieoplevelser. De dejlige strande indbyder naturligvis til afslappende stunder i solen, men Mallorca er også kendt som lidt af et paradis for dig, som slapper bedst af med aktiviteter i det fri. Mange kommer således til den idylliske ø for at nyde de smukke landskaber, kønne landsbyer og ikke mindst det behagelige klima på cykel- eller vandreture.

Mallorca er et velbesøgt rejsemål med over 12 millioner besøgende hvert år. Langt de fleste turister på Mallorca holder ferie i sommermånederne fra april til oktober. Mallorca har en smuk natur og mange seværdigheder både rundt på øen men specielt i hovedbyen Palma de Mallorca.

Langtidsferie på Mallorca

Foto: Bo godt på din langtidsferie til Mallorca - Hideaways tilbyder mange skønne hoteller med udsigter

En langtidsferie med rabat

Der er mange gode grunde til at din næste langtidsferie skal gå til Mallorca. Dertil kommer, at du med ophold tre eller flere uger på samme hotel ofte har gode muligheder for at opnå betydelige rabatter på hoteller og ferieboliger. Du kan også vælge at benytte en langtidsferie som en chance for at bo på flere forskellige hoteller og på den måde opleve forskellige områder af Mallorca. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Mallorca, eller kontakt os for yderligere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsrejse helt efter dine ønsker.

Har du god tid, så oplev Mallorca på en rundrejse i bil.

En kør-selv ferie på Mallorca er en perfekt måde at komme helt ind under huden på øen, kulturen og befolkningen. Rejser du på langtidsferie hvorfor så ikke overveje en rundrejse i bil hvor du bor på flere hoteller i forskellige områder på øen.

Læs mere om rundrejser på Mallorca

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér