Luksusferie på Mallorca

Med Hideaways er luksusferien på Mallorca kun nogle få klik væk. Mallorca har alt det, en komfortabel luksusferie fordrer af et feriested: Lækre luksushoteller, private swimmingpools og jacuzzi, tyrkiske bade og strandafsnit forbeholdt egne gæster. På en luksusrejse til Mallorca får du fine muligheder for wellness, massage, kurbad og megen anden komfort. Luksus og nydelse på spa-hotel eller i forbindelse med egen luksus-feriebolig i afskærmede områder på øen - eller noget helt tredje. Nogle af Mallorcas wellness-centre er endda indrettet i historiske bygninger, for eksempel et tidligere kloster omgivet at smuk natur, hvor du virkelig finder ro og fred.

Der er masser af muligheder for at forkæle dig selv og en du holder af, både med enkeltstående ydelser som hydromassage eller hudbehandlinger og med komplette pakkeløsninger, der indeholder alt hvad hjertet kan begære ud i kropslig og sjælelig afslapning og nydelse. Luksushoteller på Mallorca har generelt et højt niveau uden at være vanvittigt dyre. Det er populært sagt til at komme til for penge, og samtidig er udbudet af flyafgange til Mallorca så stort, at du kan sammensætte din luksusferie fuldstændig fleksibelt.

Hos Hideaways tilbyder vi unikke luksusrejser til Mallorca, og vi er stolte af alle vores hoteller i programmet, men vi har nogle udvalgte hideaways, hvor man får lidt mere luksus, og som koster lidt mere end andre gode hoteller: Det er det, vi kalder luksushoteller.

Du kan naturligvis læse mere om rejser til Mallorca og hvilke rejsemål vi tilbyder, eller du kan læse mere om luksusrejser i vores rejsetema. 

>>Rejser til rejsemål på Mallorca finder du her

>>Luksusrejse, læs mere om luksusrejser med Hideaways

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller