Miniferie på Mallorca - 3-4-5 dages rejser sydpå

Tag på forlænget weekend eller miniferie på Mallorca med Hideaways, specialist i håndplukkede hoteller og ferieboliger til din ferie. Vi søger blandt alle flyselskaber og du flyver med rutefly for at få største mulig fleksibilitet. Du kan nu rejse på miniferie helt ned til 3, 4 eller 5 dage med fuld fleksibilitet.

Mallorca er som skabt til mini-ferie. Den her relativt lille ø er rigtig nem at komme rundt på, og seværdighederne ligger tæt. Du kan nå at opleve rigtig meget på bare 3 dage, og flyforbindelserne er fantastiske, da du kan flyve direkte til Mallorca fra alle større lufthavne. Også Mallorcas afvekslende landskaber og den rige natur gør øen til et oplagt mål for en mini-ferie. Få andre steder kan du nå både bjerge, strande og skove inden for ganske få timer, hvis du vil det. Øen er så kompakt, at man nærmest føler, man når at opleve et helt land på få dage, og alt her er indrettet på at gøre det så nemt som muligt for dig at holde ferie.

Ud over den storslåede natur er Mallorca også pakket med kulturelle seværdigheder. Hovedstaden Palma de Mallorca har alt, hvad man forventer af hyggelige caféer, gode muligheder for shopping og historiske attraktioner. Rundt langs Mallorcas kyster findes både de dejlige strande og hyggelige små landsbyer, og i bjergene finder den erfarne cyklist udfordringer til både den store og den lille klinge. Mallorca er stedet, hvis du vil have det maksimale ud af dine få feriedage.

3 dages ferie sydpå

Hvis du kun har en 3 dages rejse sydpå i sigte, så anbefaler vi, at du finder et hotel i Palma de Mallorca. Fra lufthavnen er der kun ca. 15 minutter i taxa eller 30 minutter i bus ind til centrum, og hos Hideaways finder du et udsøgt udvalgt af håndplukkede hoteller i det inderste centrum af Palma. Nyd din 3 dages ferie med ture til den bynære strand Can Pere Antoni, kølig Sangria i baren og lækre tapas på en fortovsrestaurant. Palma har det hele, og du behøver ikke bruge tid på transport.

4 dages ferie sydpå

Er du på en 4 dages rejse sydpå, så anbefaler vi stadig at du opholder dig i Palma, men udvid horisonten med ture til fx. den store strand Cala Major eller til Ciudad Jardin. Tag med appelsintoget til Sóller eller måske en sejltur i Palma-bugten på de virkelig varme dage. Der er altid masser af liv i Palma, og er du golf-interesseret er der gode muligheder for at få hul på sit spil på Golf Son Muntaner eller Golf Son Quint, som begge ligger i Palmas nordvestelige udkant.

5 dages ferie sydpå

Når du rejser 5 dage til Mallorca er der mulighed for at bosætte sig lidt længere væk fra lufthavnen. Lej en bil og book et Hideaway i området omkring Port d'Andratx vest for Palma, hvor du kan bo tæt ved Middelhavet og nyde en mere rå del af Mallorca, hvor der ikke er så meget sandstrand, men til gengæld smukke klippeformationer og snoede bjergveje med store oplevelser om hvert hjørne. Vil du endnu længere væk, så søg mod Pollenca og Formentor i øens nordøstlige udkant. Her får du både smukke sandstrande i Pollenca-bugten, og vilde bjerge med mulighed for cykelsport og vandring. Der er ca. en times kørsel fra lufthavnen i Palma til Pollenca.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

 

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér