Pakkerejser til Mallorca

Velkommen til Mallorca - danskernes foretrukne rejsemål, når der skal være sol og strand på menuen. Her får du en flot natur, brede strande, høje bjerge og masser af dejlige hoteller. Altsammen kun 3 timer væk med en af de mange direkte flyforbindelser fra Danmark. Bestil en pakkerejse til Mallorca med Hideaways, vi er specialister i håndplukkede ferieboliger og hoteller til din ferie. Når man bestiller en pakkerejse er man automatisk dækket af rejsegarantien.

Med en pakkerejse til Mallorca, får du det hele med i købet. Fly, hotel og endda billeje, hvis du ønsker det. Så er du klar til at komme ud og opleve noget, lige så snart du har checket ind på hotellet. Pakkerejsen til Mallorca er den nemme måde at starte den gode ferie på. En glimrende løsning til alle dem, der har fokus på at slappe af og nyde ferien, og ikke vil bruge tiden på at bøvle med at finde overnatning eller billeje nede på selve feriestedet. Det hele er klaret på forhånd hjemmefra med en pakkerejse til Mallorca.

Selvom pakkerejser til Mallorca er nemme at gå til, går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller valgmuligheder. Vi har mange forskellige pakker, du kan vælge imellem, og alle vores hideaways på Mallorca er håndplukkede. Vores pakkerejser er nøje sammensatte med udvalgte hoteller dejlige steder på Mallorca, så du får den bedst mulige oplevelse på ferien på Mallorca.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

Book en pakkerejse med fly, hotel og lejebil

Hos Hideaways Rejser har du som gæst valgfrihed til at sammensætte din ferie nøjagtig som du ønsker det. Du kan selv vælge afrejsedato og rejselængde da vi samarbejder med alle anderkendte flyselskaber og der er fly direkte til Mallorca hver dag året rundt. Ønsker du at bo på flere hoteller eller ferieboliger, er det også muligt, og det er en oplagt måde at udfroske Mallorca med en bilrundrejse. Få mere inspiration i de forskellige rejsetemaer her kan du også læse mere om fly, hotel og lejebil, når du rejser med Hideaways. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for personlig service, vi giver gerne gode tips og råd.

Du kan flyve fra en lufthavn i nærheden, da vi søger på priser fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, og med ankomst i Palma Lufthavn, som er Spaniens 3. største. Her kan du hente en lejebil (hvis du ønsker det) og hurtigt komme videre ud på øen. Indtast blot dine foretrukne datoer i søgemaskinen øverst på siden, og vælg hvilken lufthavn du ønsker at flyve fra - sådan får du den ultimative pakkerejse til Mallorca med fly, hotel og lejebil inkluderet.

>> Læs mere om pakkerejser her
>> Læs om luksushoteller på Mallorca her

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér