Romantisk ferie på Mallorca

Rejs på en romantisk ferie med Hideaways til Mallorca, vi er specialister i håndplukkede hoteller

Musikstjernen Madonna sang om romantiske Mallorca i det klassiske pophit La isla bonita. Og Mallorca danner vitterligt også rammerne om en ideel romantisk ferie for to. Øen har de små særlige steder og udsigter, der kan fyre gevaldigt op under ethvert parforhold.

Langs Mallorcas kyster ligger de små landsbyer og de lange sandstrande. Her kan man nyde bølgernes klukken i tusmørket om aftenen. Det er stadig lunt ud på natten, og luften er altid frisk og ren. En sådan stund bliver ikke rin-gere med en god flaske cava og et godt måltid med skaldyr på en af de hygge-lige fiskerestauranter lige ned til vandet.

Mallorca er en herlig lille ferie-ø, og det er så meget desto større en fornø-jelse at udforske den sammen med en, man holder af. Hvadenten I vil vandre sammen i den smukke natur eller nyde stranden om natten, så er Mallorca som skabt til en helt uforglemmelig romantisk ferie.

Hos Hideaways har vi udvalgt de hoteller og ferieboliger som er ekstra godt velegnet til en ferie for to. Vi kalder rejsetemaet godt til par.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

>> Læs mere om romantisk ferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér